املت یک غذای ساده و محبوب در میان ایرانی ها می باشد که ترکیب اصلی آن را گوجه فرنگی(رب) و تخم مرغ تشکیل می دهد، البته این غذای خوشمزه در کشورهای مختلف نیز طرفدار داشته و به روش های مختلفی طبخ می شود. در ادامه طرز تهیه املت هلندی را آموزش می بینید.
ضمن اینکه در این مطلب با دستور تهیه املت هلندی آشنا می شوید، می توانید دستور پخت انواع املت هندی، املت فرانسوی، املت قهوه خانه ای آموزش داده شده در مطالب قبلی را فرا گرفته و با تهیه این غذای راحت در منزل، اوقات خوشی را سپری کنید.
مواد لازم
- گوجه فرنگی : 400 گرم
- تخم مرغ : 5 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز : یک عدد
- پیاز سرخ کرده : یک عدد
- دانه فلفل سیاه : یک قاشق غذا خوری
- تخم خردل : یک قاشق مربا خوری
- تخم گیشنیز : یک قاشق غذا خوری
- سس فلفل سبز : 2 قاشق غذا خوری
- زنجبیل پودر شده : یک قاشق چای خوری
- گیشنیز : 10 شاخه
طرز تهیه املت هلندی
گوجه فرنگی ها را درون یک میکسر بریزید تا به حالت چرخ کرده در آید، سپس فلفل دلمه ای های قرمز را به چند قسمت تقسیم کرده و بعد از جدا کردن تخم های آن، به داخل مخلوط کن ریخته تا همراه گوجه فرنگی ها چرخ شود. سپس دانه های فلفل سیاه، تخم خردل و تخم گیشنیز را به همراه مقداری روغن در داخل یک ماهی تابه سرخ کنید تا وقتی که صدای دانه های آن در اثر سرخ کردن در آید.
اکنون مواد داخل مخلوط کن را به داخل یک ظرف انتقال دهید و دیگر مواد از جمله نمک، سس فلفل سبز، پیاز سرخ شده و پودر زنجبیل را اضافه کنید، سپس همه مواد را هم بزنید و درون یک تابه بریزید. توجه داشته باشید که در این مرحله، نباید درب ظرف را ببندید.
سپس تخم مرغ ها را درون یک ظرف جداگانه شکسته و خوب هم بزنید و پس از یکدست شدن، آن را به سس اضافه کنید و هم بزنید، اکنون همه مواد را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا املت بپزد.
بعد از آماده شدن، می توانید با چند برگ گیشنیز آن را تزیین کرده و میل نمایید. در پایان، امیدواریم آموزش طرز تهیه املت هلندی مورد رضایت شما عزیزان واقع شده باشد و بعد از یادگیری بتوانید آن را در منزل طبخ نموده و لذت ببرید.