ماهان شبکه ایرانیان

صعود و سقوط نماگر اصلی بازار سهام

دنیای اقتصاد : بازار سهام روز گذشته در حالی شروع به کار کرد که دماسنج اصلی بورس تهران به سرعت با جهشی بالغ بر هزار واحد همراه شد

دکتر حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت و درمان، در مصاحبه با «ایسنا» چهار مشکل ناشی از آزاد شدن ارز دارو را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر تاکید وزارت بهداشت این است تا زمانی که در مملکت دلار 4200 تومانی هست، اولویتش برای دارو از هر چیز دیگری بیشتر است. پس از صحبت‌های روز شنبه وزیر بهداشت مبنی بر بررسی حذف دلار دولتی برای صنعت دارو، سهام شرکت‌های دریافت‌کننده ارز ارزان رشدهای قیمتی بالایی تجربه کردند. تا اینکه روز گذشته در واکنش به مشکلات حذف ارز 4200 تومانی، برخی از شرکت‌های دریافت‌کننده این ارز با عقب‌نشینی در قیمت سهامشان مواجه شدند. در این میان نمادهای قندی و برخی نمادهای غذایی و لاستیک‌سازان نیز تحت تاثیر قرار گرفتند.

در حالی برخی از صنایع بورسی در روز گذشته شاهد افت متوسط قیمت‌ها بودند که در مجموع نماگر هم‌وزن با اثرپذیری یکسان از نمادها باز هم به مسیر صعودی خود ادامه داد تا به بازدهی 97 درصدی از ابتدای سال برسد. به این ترتیب روز گذشته در حالی شاهد رشد 4/ 0 درصدی شاخص هم‌وزن بودیم که دماسنج اصلی بورس تهران افت 5/ 0 درصدی را تجربه کرد و با عقب نشینی از کانال 256 هزار تایی روی عدد 255 هزار و 512 واحد متوقف شد. در بازار دیروز باز هم معامله‌گران حقیقی فعال‌تر ظاهر شدند تا خالص تغییر مالکیت بورس تهران 6/ 4 میلیارد تومان به سمت سهامداران حقیقی باشد. در روز گذشته 314 نماد در معاملات فعال بودند که از این بین 60 نماد با مازاد تقاضا در سقف قیمتی روبه‌رو شدند.

به نظر می‌رسد جریان نقدینگی ورودی به بورس تهران بار دیگر در حال رشد کردن است. ارزش معاملات خرد روزانه بازار سهام (بدون احتساب معاملات بلوک و اوراق) در روز گذشته به 1070 میلیارد تومان رسید که این رقم تقریبا برابر با متوسط 4 ماه نخست سال است. رشد 54 درصدی معاملات خرد بورس تهران نسبت به دو هفته گذشته در حالی است که طی این مدت به دلیل افت جریان نقدینگی ورودی به بورس تهران برخی از بورس‌بازان نگران رکود و اصلاح قیمتی در بازار سهام شده بودند. همچنین دیروز 60نماد بورسی با صف خرید روبه‌رو شدند که ارزش این صف‌ها به 82 میلیارد تومان رسید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان