![جشن آزادی 52 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در زندانهای استان کهگیلویه و بویر احمد جشن آزادی 52 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در زندانهای استان کهگیلویه و بویر احمد](/Upload/Public/Content/Images/1398/05/26/0820160478e.jpeg)
به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مراسم جشن آزادی 52 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین مزارعی با بیان اینکه هر یک از ما در محدودهی امتحان که قرار میگیریم ممکن است مرتکب اشتباهی شویم خطاب به زندانیان توصیه کرد: ممکن است در زندگی مرتکب اشتباهی شویم و سرو کارمان به زندان بیفتد، اما این موضوع نباید زمینهای برای دل سرد شدن از ادامهی زندگی و عمر باشد.
این مقام قضایی در ادامه افزود: زمینهی آزادی بخش دیگری از زندانیان در آیندهای نزدیک فراهم خواهد شد.
گفتنی است، بدهی این زندانیان بیش از 2 میلیارد تومان بوده است که با فعالیتهای شورای حل اختلاف زندان، طلبکاران بیش از یک میلیارد تومان از طلب خود را بخشیده و بخشی نیز توسط خود زندانیان و بخشی هم در قالب وام به زندانیان به منظور آزادی پرداخت شده است.