ماهان شبکه ایرانیان

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

چیز‌کیک یخچالی از خوشمزه‌ترین دسر‌ها است که طعم و مزه‌ای بسیار عالی دارد و می‌توانید به سادگی در خانه آن را تهیه کنید. چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش را آورده‌ایم، نیازی به فر ندارد.

برترین‌ها: چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش رو میبنین احتیاجی به فر نداره و خیلی ساده و راحت حاضر میشه، علاوه بر این خوشگل و خوشمزه هم هست. فقط کافیه تا مراحل رو انجام بدین و این چیز کیک رو درست کنین.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

مواد لازم

  • بیسکوییت: 200 گرم
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: 200 گرم
  • کره:80 گرم
  • پودر ژلاتین: 10 گرم
  • آب: 1/3 پیمانه
  • پودر شکر: 5 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر ژله با طعم دلخواه

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

طرز تهیه

برای شروع باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزیمش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از بیسکوییت سبوس دار (ساقه طلایی) استفاده میکنم.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کره‌ای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

بعد قالب کمربندی رو به قطر دلخواه باز کرده و داخل ظرف سرومون میذاریمش، (من قطرش رو حدود 18 سانت در نظر گرفتم) بعد مخلوط کره و بیسکوییت رو داخلش ریخته و کاملا سطحش رو صاف میکنیم و با ته یه لیوان فشار میدیم تا منسجم بشه. تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجم‌تر بشه.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

حالا ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامه‌ای خودش رو بگیره.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژله‌ای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه و بعد روی مخلوط خامه بریزیمش.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

حالا کافیه برای 2 تا 3 ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم کیک رو از قالب جدا کرده و سروش کنیم...

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان