ترشی غوره یکی از خوشمزه ترین ترشی ها می باشد که به دلیل خوشمزه بودن طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، بهترین زمان به منظور تهیه این ترشی در اوایل فصل پاییز می باشد، در این بخش از مطلب سعی داریم طرز تهیه ترشی غوره را به شما عزیزان آموزش دهیم.
در مطالب قبلی شما عزیزان را با طرز تهیه ترشی بنه، ترشی زو، ترشی سیب آشنا کردیم در این مقاله شما را با نحوه تهیه ترشی غوره آشنا خواهیم کرد:
مواد لازم جهت تهیه ترشی غوره
- غوره : 500 گرم
- سرکه : 500 گرم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه
در ابتدا دم غوره ها را جدا کنید سپس بشویید و حالا سرکه سفید را از قبل به مدت پنج دقیقه بجوشانید و اجازه دهید خنک شود.
حالا غوره ها را داخل ظرف شیشه ای قرار دهید و روی آن را نمک و سرکه سفید بریزید و در شیشه را ببندید، بعد از زمان ده روز ترشی آماده است نوش جان.
نحوه تهیه شور غوره
- غوره عسگری : یک کیلو گرم
- آب جوشیده خنک : پانزده پیمانه
- نمک : یک پیمانه
- آبغوره : به مقدار لازم