ماهان شبکه ایرانیان

واعظی: حضور زنان در ورزشگاه به مصلحت نیست/ دشمنی بولتون با ایران قابل مقایسه با هیچ کشوری نبود

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: جان بولتون از گذشته فردی بسیار تند و جنگ‌طلب بوده و از زمات حضورش در این منصب به هیچ کدام از اهدافش نرسید.

واعظی: حضور زنان در ورزشگاه به مصلحت نیست/ دشمنی بولتون با ایران قابل مقایسه با هیچ کشوری نبود

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اخراج جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا از سوی ترامپ، گفت: این اقدام نشانگر آن است که دولت تندرو آمریکا نیز به این نتیجه رسیده که دوران جنگ طلبی به سر آمده و اگر قرار است با دنیا تعامل کند، راهش منطق است.

وی افزود: بولتون از گذشته فردی بسیار تند و جنگ‌طلب بوده و از زمان حضورش در این منصب به هیچ کدام از اهدافش نرسیده است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور تاکید کرد: آنچه بولتون درباره ایران انجام داد، به عقیده من دشمنی‌اش با ایران قابل مقایسه با هیچ کشوری نبود، چون در دوران بی‌مسئولیتی‌اش حقوق بگیر سازمان منافقان بود که در نهایت شکست خورد و تمام آنچه آرزو می‌کرد که دولت ایران نباشد، حکومت و مردم ایران به قوت خود باقیست و او رفت.

واعظی گفت: همه از رفتن او استقبال کرده و قیمت نفت نیز کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بحث رفتن او فقط ایران نبوده بلکه اکثر پیشنهادات او مورد قبول قرار نمی‌گرفته، پس بحث به طور کلی به سیاست آمریکا بر می‌گردد. دولت ترامپ وارد انتخابات شده و نیازمند اصلاح سیاست های غلط است تا پیام مثبتی به جامعه این کشور ارسال کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره حاشیه‌های خودسوزی و مرگ دختری طی روزهای گذشته توضیح داد: معاون زنان و امور خانواده رئیس جمهور در این زمینه مامور شدند و گروهی را برای عیادت و صحبت با خانواده او فرستادند و در همان زمان هم در گزارش ارائه شد.  خانواده اش گفته بودند که ایشان مشکلاتی داشته است. ما با خانواده این فرد همدردی می‌کنیم و از طرف دیگر به هیچ وجه این نوع اقدامات و خودسوزی را تایید نکرده و نمی‌پسندیم از طرف دیگر هم حرکتی انجام نمی‌دهیم که باعث این قبیل اقدامات شود.

واعظی با بیان اینکه ما باید به نوعی دنبال کننده حقوق خانم‌ها باشیم، اظهارداشت:  امروز رئیس جمهور اعلام کردند که ایام انتخابات چه مجلس و چه  ریاست‌جمهوری بهترین فرصت است که بتوانیم این خواسته‌های خود را بیشتر مطرح کنیم و ما همچنان این موضوع را پیگیری می‌کنیم تا بدانیم چرا به اینجا رسیده است.

 واعظی در پاسخ به سوالی درباره مطالب حضور زنان در ورزشگاه‌ها گفت: این چیز جدیدی نیست ما چند ماه قبل در دولت بحث کردیم و تصمیم گرفتیم. ما در یک دوراهی مانده‌ایم از یک طرف معتقدیم اگر فضای ورزشگاه ها مناسب حضور خانم‌های محترم باشد از نظر ما منعی ندارد ولی با فضای فعلی با این میزان فحش و  درگیری تیم‌ها نسبت به این مصلحت نیست.

واعظی درباره درخواست عربستان از حماس برای قطع رابطه با ایران هم گفت: با توجه به سیاست‌های چند سال اخیر عربستان در ارتباط با رژیم صهیونیستی چه ارتباطات ابتدا پنهان و چه ارتباطاتی که امروز علنی شده، طبیعی بود که همزمان با افزایش فشارها بر رژیم صهیونیستی عربستان از این ژست‌ها بگیرد.  این موضوع نه مورد تایید حماس و نه دیگر نهضت‌ها و گروه‌های انقلابی فلسطینی و لبنانی است و تلاش‌هایی که انجام می‌شود قطعاً نتیجه عکس خواهد داد.  

واعظی درخصوص سفر مدیرکل موقت آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران گفت: این سفر در دو جهت انجام شد؛ جهت نخست در ارتباط با شروع گام سوم ایران در کاهش تعهدات هسته‌ای خود بود که کار بسیار مهمی بود و کمتر در ایران به آن پرداخته شده است. با این تصمیم در گام سوم دقیقاً همه راه‌هایی که قرار بود 2 و یا سه و یا چهار سال دیگر زمان آن فرا برسد؛ ممنوعیت آن‌ها عملا برداشته شد.  

وی افزود: در برخی از این موضوعات منعی نداشتیم، تحقیق می‌کردیم اما نمی‌توانستیم گازدهی و اجرا کنیم که این ممنوعیت هم برداشته می‌شود. در مجموع  سرپرست آژانس در سفر خود میزان اهمیت این موضوع را بررسی و در مصاحبه‌های خود چه در ایران و چه آژانس اعلام کرد که پیشرفت های ایران از نظر فنی بسیار مهم است. از سوی دیگر پس از درگذشت آقای آمانو چند نفر برای سرپرستی آژانس بین المللی انرژی هسته ای مطرح هستند که کرونل فروتا هم یکی از آن‌ها است و با سفری که به ایران داشت و گزارشی که تهیه کرد؛ می خواهد راه را برای آینده خود هموار کند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور درباره برخی انتقادات و توهین‌ها به دولت در سخنرانی مراسم‌های عزاداری گفت: متاسف هستم که مجالس مذهبی، مخصوصاً دهه اول ماه محرم را به محافل تسویه حساب‌های سیاسی و جناحی تبدیل می‌کنیم. به نظر بسیاری از بزرگان محرم و صفر یا مجالس عزاداری، همیشه باید مجلس وحدت بین همه مسلمان‌ها باشد تا برای کسانی که از بیرون نگاه می‌کنند نشان‌دهنده عظمت و اقتدار شیعه و ایران باشد. نتیجه پرداختن به این مسائل از سوی گروه اندکی تفرقه است. چنین انتقاداتی درهمه شرایط به ضرر کشور خواهد بود مخصوصاً در این مقطع که دشمن داریم و آمریکا می‌خواهد از هر فرصتی برای منافع خود استفاده کند و آن‌هایی که این کار را می‌کنند ناآگاهانه و ناخودآگاهدر خدمت سیاست‌های آنها قرار دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان