ماهان شبکه ایرانیان

اولین عکس از مزرعه ماری جوانا در مازندران

رکنا: مسلم آهنگری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به کشف 800 بوته کشت شده ماری جوانا در حوزه استحفاظی شهرستان نکا گفت: این بوته‌ها در مناطق جنگلی شهرستان نکا و در پارک ملی‌پابند کشف شده است.

او افزود: محیط‌بان به رفتار چندین نفر در منطقه به دلیل تردد در پارک ملی‌پابند و مناطق جنگلی شهرستان نکا مشکوک شدند و پس از پیگیری در منطقه‌ای به وسعت هزار متر بوته‌ها ماری جوانا کشف کردند.

اولین عکس از مزرعه ماری جوانا در مازندران

آهنگری گفت: سوداگران 800 بوته ماری جوانا را در محل کشت کرده بودند و قصد انتقال و فروش این مواد را داشتند که با حضور نیروی انتظامی بوته‌ها معدوم شد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران افزود:2 نفر از افرادی که مشکوک به تولید کشت این مواد بودند شناسایی شده و مشخصات آن‌ها در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفته است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان