برترینها: خوشت آلو اسفناج یکی از خورشتهای لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.
مواد لازم
- گوشت خورشتی: 300 گرم
- آلو خورشتی: 10 الی 12 عدد
- اسفناج خام: 500 گرم
- پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. برای شروع باید گوشتمون رو بپزیم برای تهیهی این خورشت هم میتونیم از گوشت گوساله و هم گوشت گوسفند استفاده کنیم. گوشت رو که به تکههای خورشتی خرد کردیم همراه پیازداغ، کمی روغن و زرچوبه داخل قابلمه میریزیم.
2. با حرارت متوسط گوشت رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.
3. حالا حدود 2 لیوان آب به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزه.
4. تا گوشت میپزه اسفناجهایی که خرد کردیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا اسفناجها حجمشون رو از دست بدن و نرم بشن.
5. اسفناجها خیلی زود میپزن و نرم میشن اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره و بعد کمی روغن، نمک و آلوهایی که حدود دو ساعت خیس کرده بودیم رو بهشون اضافه میکنیم. آلو رو میتونیم بر طبق ذائقه مون ترش یا ملس انتخاب کنیم.
6. حالا اسفناج و آلو رو کمی با روغن سرخ میکنیم تا هم مزه بگیرن و هم آب اسفناج کامل بره. اما باید دقت کنیم تا بیش از حد سرخشون نکنیم که اسفناج تلخ میشه.
7. وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو رو بهش اضافه میکنیم.
8. خورشت رو هم میزنیم نمک، فلفل و یا هر ادویهای که دوست داشته باشیم رو هم اضافه میکنیم.
9. حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و تنگ آب بشه.
10. دیگه خورشت آمادهی سرو کردنه.