ماهان شبکه ایرانیان

جمعه، مرگبارترین روز جاده‌های کشور در تابستان

با توجه به گفته های فرمانده پلیس راه کشور تابستان امسال با افزایش جان باختگان رانندگی همراه بوده است

با توجه به گفته های فرمانده پلیس راه کشور تابستان امسال با افزایش جان باختگان رانندگی همراه بوده است.
به نقل از ایسنا، سردار سید تیمور حسینی توضیح داد که در تابستان امسال روزانه 300 میلیون کیلومتر از جاده های کشور پیمایش شده که با تحلیل آمارهای مربوطه به این نتیجه رسیدیم که در تیرماه و مرداد ماه به ترتیب 8.4 و 10.4 درصد افزایش تردد داشته ایم.
وی همچنین در ادامه توضیح داد که تعداد جان باختگان سر صحنه تصادف رانندگی در تابستان امسال به عدد 2573 نفر رسیده که با یک افزایش یک درصدی تابستان امسال 24 نفر بیشتر کشته شده اند.
سردار حسینی در انتهای یادآور شد که بر اساس آمارهای منتشر شده جمعه ها مرگبارترین روز جاده‌های کشور در تابستان بوده و کمترین میزان مرگ و میر نیز مربوط به روز شنبه بوده است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان