ماهان شبکه ایرانیان

بازداشت برادران مالخر مونتاژکار قطعات سرقتی در دولت آباد تهران

رئیس کلانتری ۱۶۷ دولت آباد از دستگیری ۲ برادر مالخر و کشف ۲۷۷ قطعه کالای سرقتی خبر داد.

بازداشت برادران مالخر مونتاژکار قطعات سرقتی در دولت آباد تهران

بازداشت برادران مالخر مونتاژکار قطعات سرقتی در دولت آباد تهرانبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ پیمان احمدی رئیس کلانتری 167 دولت آباد بیان داشت: ماموران کلانتری 167 دولت آباد در پایش‌های اطلاعاتی مطلع شدند که 2 برادر حدودا 27 و 28 ساله در محل سکونت شان اقدام به خرید و فروش گوشی‌های سرقت می‌کنند و این رفتار متهمان نارضایتی اهالی محل را نیز به دنبال داشته است.

وی تصریح کرد: ماموران در ادامه دریافتند که این 2 برادر علاوه بر مالخری گوشی‌های سرقتی را مونتاژ کرده می‌فروشند.

وی با اشاره به این که تیم تجسس کلانتری تحقیقات در این خصوص را بر عهده گرفتند، ادامه داد: نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مقام قضائی قرار گرفت و با هماهنگی انجام شده، تیم عملیات کلانتری برای دستگیری متهمان و بازرسی از مخفیگاه آنان اعزام شدند.

سرهنگ احمدی تصریح کرد: مدتی ماموران مخفیگاه متهمان را تحت کنترل در آوردند و با اطمینان از اینکه هر 2 متهم در مخفیگاهشان حضور دارند، موفق شدند هر مالخر را در حالی که مشغول مونتاژ کردن گوشی‌های سرقتی بودند، دستگیر کنند.

وی گفت: در بازرسی از این محل تعداد 36 دستگاه گوشی سرقتی، یک دستگاه ضبط و باند، تعداد 197 عدد تاچ و ال سی دی، 17 عدد تبلت سرقتی، 27 عدد باتری گوشی و قاب‌های زیبا و گرانقیمت به همراه چند دستگاه هویه و هیتر برای جدا کردن قطعات گوشی از یکدیگر کشف شد.

سرهنگ احمدی با اشاره به اینکه متهمان برای تحقیقات تکمیلی به همراه اموال کشف شده به کلانتری منتقل شدند، اضافه کرد: متهمان برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان