فرارو: اعضای یک خانواده در یکی از روستاهای کاستاریکا علاوه بر خوردن انواع حشرات به عنوان وعده غذایی اقدام به پرورش حشرات مختلف نیز در مجاورت خانه خود می کنند.
فدریکو پانتیاگوا که یک زیست شناس است به خوردن طیف وسیعی از حشرات به عنوان یک ماده غذایی کم هزینه و پر از مواد غذایی توصیه می کند.
او سه سال پیش تصمیم گرفت که پروتئین موجود در جیرجیرک، مورچه ها، سوسک و سایر حشرات را جایگزین پروتئین حیوانات در وعده های غذایی کند.
مزرعه او در سارچی واقع در 50 کیلومتری شهر سان خوزه پایتخت کاستاریکا قرار دارد و وی تلاش می کند تا دیگران را نیز به خوردن حشرات ترغیب کند.
آقای پانتیاگوا می گوید که حشرات خوشمزه هستند. می توانید هنگام تماشای فوتبال یا فیلم آنها را به صورت چیپس سوخاری درست کرده و پس از ریختن در بشقاب میل کنید. یک لیوان نوشابه هم کنار خود بگذارید و لذت ببرید.
سازمان خواربار کشاورزی سازمان ملل متحد(فائو) بیش از 1900 گونه از حشرات را به عنوان خوراکی اعلام کرده است.
خوردن حشرات در مناطقی در آسیا و آفریقا به دلیل دارا بودن ویتامین، مواد معدنی و پروتئین پرطرفدار هستند.
همسر پانتیاگوا در یک وعده غذایی انواع حشرات را با روغن سرخ می کند و به همراه دخترشان سر میز نشسته و می خورند. پانتیاگوا می گوید با لیمو طعم حشرات بهتر می شود.