ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: میت لوف شکم پر [تماشا کنید]

میت لوف یک غذای ایتالیایی است که ماده اصلی آن را گوشت چرخ‌کرده تشکیل داده است. در این شماره از خوشمزه روز، میت لوف به همراه تخم مرغ و ژامبون را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

خوشمزه روز: میت لوف شکم پر [تماشا کنید]

میت لوف یک غذای ایتالیایی است که ماده اصلی آن را گوشت چرخ‌کرده تشکیل داده است. در این شماره از خوشمزه روز، میت لوف به همراه تخم مرغ و ژامبون را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

  • 700 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز کوچک خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • نمک و فلفل سیاه
  • 1 عدد + 3 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه پودر نان باگت
  • 150 گرم ژامبون
  • 1 پیمانه پنیر خامه ای
  • 100 گرم پنیر موزارلا

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، 1 عدد تخم مرغ و خرده های نان را با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. یک قالب باریک مستطیلی را با روغن چرب کنید. مخلوط گوشت را درون آن بریزید.
  4. بخش داخلی قالب را با دست خالی کنید. ژامبون را درون جای خالی بچینید.
  5. روی آن ها، پنیر خامه ای ریخته و سپس یک لایه پنیر موزارلا قرار دهید.
  6. در آخر تخم مرغ را روی پنیرها شکسته و به مدت یک ساعت درون فر بگذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان