ماهان شبکه ایرانیان

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران خبر داد؛

تبدیل زمین ۴ هکتاری در ورامین به بازاچه فروش محصولات عشایر

ذوالفقاری گفت: در شهرستان ورامین زمینی به اندازه ۴ هکتار است و هم اکنون به یک زمین بایر تبدبل شده است پیشنهاد ما این است این زمین را برای تبدیل به بازارچه به عشایر اجاره دهیم.

تبدیل زمین 4 هکتاری در ورامین به بازاچه فروش محصولات عشایر

تبدیل زمین 4 هکتاری در ورامین به بازاچه فروش محصولات عشایربه گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ذوالفقاری رئیس جهاد کشاورزی استان تهران در جلسه شورای عشایر استان تهران اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که باید به آن‌توجه کرد عشایر و دشت لار است که این دو لازم و ملزوم همدیگر هستند.

وی افزود: همواره این عشایر بودند که به دشت لارحیات دادند.

ذوالفقاری گفت: مشکل عمده عشایر استان تهران بازار فروش محصولات عشایری است که باید به آن توجه ویژه کرد محصولات عشایر استان تهران و صنایع دستی شیر و گوشت با کیفیت بالا تولید می شود.

وی افزود: در شهرستان ورامین زمینی به اندازه 4 هکتار است که 32 لیتر آب دارد که هم اکنون به یک زمین بایر تبدبل شده است پیشنهاد ما این است این زمین را برای تبدیل به بازارچه به عشایر اجاره دهیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان