ماهان شبکه ایرانیان

قطع میکروفن یک نماینده در مجلس حاشیه ساز شد

خبرگزاری مهر: جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست مسعود پزشکیان آغاز شد.

دستور کار این جلسه به شرح زیر است:

- ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم اقتصادی در مورد لایحه مالیات بر ارزش افزوده

- ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مورد لایحه کمک به ساماندهی پسماند‌های عادی با اولویت استان‌های ساحلی و کلان شهر‌ها با مشارکت بخش غیر دولتی

- گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقت نامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین دولت ایران و دولت مجارستان

- گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه صندوق مکانیزه فروش

- گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح یک فوریتی تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن

- گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد رد لایحه یک فوریتی الحاق یک تبصره به ماده 6 قانون مبارزه با پولشویی

  • سوالات زهرا سعیدی، شهباز حسن پور و محمود صادقی از منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری
مخالفت مجلس با اختصاص سهمیه استخدامی به نخبگان در سازمان امور مالیاتی
نمایندگان مجلس با اختصاص سهمیه استخدامی به نخبگان در سازمان امور مالیاتی در جریان بررسی لایجه مالیات بر ارزش افزوده مخالفت کردند.

به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 16 مهر) قوه مقننه و در جریان بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده مواد 23، 25 و 26 این لایحه را جهت بررسی دقیق به کمیسیون اقتصادی ارجاع دادند.

همچنین نمایندگان ماده 24 این لایحه را نیز حذف کردند. در این ماده آمده بود: به سازمان امور مالیاتی اجازه داده می‌شود تا 2 درصد مجوز‌های استخدامی خود را بر اساس آئین نامه‌ای که به پیشنهاد وزارت امور اقتصاد و سازمان اداری استخدامی کشوربه تصویب هیئت وزیران می‌رسد از بین نخبگان مورد تایید بنیاد نخبگان بدون برگزاری آزمون، به استخدام درآورد. مقررات مذکور در آئین نامه موضوع این ماده و نام و سوابق علمی و اجرایی افرادی که به استناد آئین نامه مذکور به استخدام سازمان امورمالیاتی در می‌آیند باید به صورت عمومی اعلام شود.

حسینعلی حاجی دلیگانی پیشنهاد حذف این ماده را ارائه داد و علی مطهری در موافق با حذف آن و علیرضا رحیمی در مخالفت با حذف آن سخنرانی کردند.

 

یک نماینده جلسه علنی مجلس را به نشانه اعتراض ترک کرد

نماینده مردم قائمهشر در مجلس به نشانه اعتراض صحن علنی مجلس را ترک کرد.

به گزارش فارس، علی ادیانی نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه) خانه ملت در جریان بررسی لایحه ماده‌ای از لایحه مالیات بر ارزش افزوده درباره آیین دادرسی مالیاتی درخواست تذکر داد که با مخالفت رئیس مجلس که مسعود پزشکیان بود مواجه شد و بر این اساس و پس از دقایقی که فضای جلسه علنی مجلس متشنج شد از ادیانی خواستند تا به عنوان موافق ماده فوق صحبت کند که وی به نشانه اعتراض از ایراد سخن خودداری کرد.

بر این اساس ادیانی به نشانه اعتراض از اینکه میکروفن وی را پزشکیان قطع کرده است، اقدام به ترک جلسه علنی کرد، اما مطهری در بین صندلی‌های مجلس از وی خواست تا در مجلس بماند، اما ادیانی مقاومت کرده و نهایتا جلسه علنی مجلس را به نشانه اعتراض ترک کرد.

قطع میکروفن یک نماینده لحظاتی مجلس را به حاشیه کشاند

نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس خطاب به مسعود پزشکیان گفت: شما خلاف آئین‌نامه داخلی مجلس رفتار کرده و حق نماینده را حذف و میکروفونش را خاموش کردید، لذا در اعتراض به این اقدام صحبت نمی‌کنم.

به گزارش فارس، سیدعلی ادیانی نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) و در ادامه رسیدگی به لایحه مالیات بر ارزش افزوده، در تذکری ماده مربوط به آئین دادرسی مالیاتی، درخواست تذکر داشت که پزشکیان اجازه این کار را به وی نداد. 

ادیانی بر اعلام تذکر و اعتراض خود ادامه داد، اما پزشکیان که ریاست جلسه را برعهده داشت به وی گفت، برو و بنشین سر جایت و حرف نزن. این در حالی است که ادیانی خطاب به پزشکیان اعلام کرد که تذکر من وارد است و شما چرا میکروفون مرا قطع می‌ کنید؟

پزشکیان خطاب به ادیانی اعلام کرد که شما مثلا نماینده مجلس هستید و نباید این کارها را بکنید.

در این حین اعتراضات ادیانی بالا گرفته و دیگر نمایندگان هم در اعتراض به پزشکیان گفتند که چرا میکروفون ادیانی را قطع کردی و برخی نمایندگان به دنبال آرامش ادیانی بوده و تلاش می‌کردند او را به صندلی‌اش بازگردانند. 

در ادامه اعتراضات ادیانی به پزشکیان، وی خطاب به رئیس جلسه اعلام کرد مگر آن بالا (هیأت رئیسه) قهوه‌خانه است که اینگونه با نماینده برخورد می‌کنید؟

در ادامه و پس از بالا گرفتن اعتراضات نمایندگان، پزشکیان مجدداً از ادیانی خواست تذکر خود را اعلام کند. 

ادیانی هنگام روشن شدن میکروفونش اعلام کرد، آقای پزشکیان شما نخواستید ولی خدا خواست. اسم من مجدداً برای صحبت اعلام شد و از اینکه این میکروفون دراختیار ملت است، به احترام مجلس و حق شهروندی‌ام صحبت می‌کنم.

نماینده قائم شهر خطاب به پزشکیان در ادامه افزود: در اعتراض به رفتار خلاف آئین‌نامه جنابعالی سخن نمی‌گویم. 

ادیانی تصریح کرد: در اعتراض به رفتار رئیس جلسه که خلاف آئین‌نامه داخلی مجلس بوده و حق نماینده را در اظهارنظر حذف کرده صحبت نمی‌‌کنم. 

مسعود پزشکیان خطاب به ادیانی اعلام کرد: من میکروفون شما را قطع نکردم و من اصلاً چنین روشی را ندارم. 

پزشکیان تصریح کرد: من اشکال آئین‌نامه شما را وارد ندانستم و به همین دلیل اجازه صحبت به شما ندادم. 

بررسی موضوع لردگان با حضور وزیر بهداشت در مجلس
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از برگزاری جلسه این کمیسیون برای بررسی ادعای ابتلای تعدادی از اهالی روستای چنارمحمودی شهرستان لردگان به ویروس ایدز حضور وزیر بهداشت خبر داد.

اکبر ترکی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اتفاقات روستای چنارمحمودی لردگان، اظهار داشت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس امروز (سه‌شنبه 16 مهر) جلسه مشترکی را با حضور مسعود نمکی وزیر بهداشت و معاونانش، استاندار چهارمحال و بختیاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی این استان و مسئولان حوزه امنیتی برای بررسی اتفاقات روستای چنارمحمودی لردگان برگزار می‌کند.

وی افزود: پس از این جلسه درباره زمان اعزام هیئتی از کمیسیون به این روستا برای بازدید میدانی و ارائه گزارش تصمیم‌گیری می‌شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: پس از ارزیابی اظهارات مسئولان ذیربط، مشاهدات میدانی و ارزیابی مستندات موجود، کمیسیون بهداشت گزارشی را در این زمینه تهیه و در اختیار هیئت رئیسه قرار می‌دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان