خبرگزاری مهر: سرهنگ ضرغام آذین در توضیح شنیده شدن صدای تیراندازی دقایقی پیش در سعادت آباد اظهار کرد: دقایقی پیش واحد عملیات کلانتری 134 شهرک قدس در حال گشت زنی در سعادت آباد بودند که متوجه می شوند یک موتورسیکلت کنار یک خودرو 206 پارک کرد.
وی افزود: با کمی بررسی متوجه می شوند مقداری شیشه خورده زیر پنجره خودروی 206 ریخته است و همچنین یک نفر به صورت خمیده داخل 206 مشغول به انجام کاری است.
رئیس کلانتری 134 شهرک قدس افزود: بلافاصله واحد عملیات کلانتری 134 شهرک قدس فرمان ایست را صادر می کند ولی فرد حدود 30 ساله بود فورا از محیط دور میشود.
وی بیان کرد: بعد از حدود 20 دقیقه عملیات تعقیب و گریز و شلیک چند تیر هوایی به صورت ممتد با بکارگیری قانون سلاح و رعایت حقوق مجاورین و با توجه به اینکه این فرد به تیراندازی و فرمان ایست پلیس توجهی نکرده، پلیس به سوی او تیراندازی کرده و تیر به پای این متهم اصابت می کند.
سرهنگ آذین تصریح کرد: این متهم هنگام تعقیب و گریز دو عدد دستگاه ضبط صوت خودرو که همراهش بوده را پرتاب می کند که یکی از آن ضبط ها متعلق به همان خودروی 206 بوده و ضبط صوت دیگری در حال بررسی برای پیدا کردن صاحب آن است.
وی در پایان افزود: این فرد بعد از متوقف شدن به بیمارستان برای درمان و به همراه ماموران نیروهای انتظامی منتقل شده است.