ماهان شبکه ایرانیان

چندش آورترین بستنی هم تولید شد +فیلم

دوستداران بستنی شاید با شنیدن طعم جدیدی از این دسر شیرین در اکوادور شوکه شوند.

باشگاه خبرنگاران: یک زن اکوادوری به دلیل تولید نوع خاصی از بستنی که شاید شنیدن آن برای خیلی‌ها چندش‌آور باشد، این روز‌ها در شبکه‌های مجازی توجه زیادی از کاربران را به خود جلب کرده است.

مطمئنا اکثریت خوکچه هندی را به عنوان حیوان خانگی دوست داشتنی می‌شناسید، اما در کشور‌های آمریکای جنوبی، چون اکوادور، پرو و بولیوی مردم خوکچه‌های هندی را شکار می‌کنند و به آن نمک می‌زنند و می‌پزند و با سیب زمینی و سس بادام زمینی سرو می‌کنند.

با این وجود حتی در این کشور‌ها نیز ایده بستنی با طعم خوکچه هندی باعث تعجب شده است. ماریا دل کارمن زنی است که برای اولین بار این دسر غیر معمول و شاید چندش‌آور را تولید کرد.

او پس از مخلوط کردن گوشت این حیوان با شیر و کرم آن را منجمد می‌کند سپس با پوره میوه و بادام زمینی این دسر عجیب را در اختیار مشتریان می‌گذارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان