ماهان شبکه ایرانیان

در تهران ما پیگیری شد؛

خبر خوش رئیس سازمان بهزیستی به مددجویان/ واریز مستمری به محض تامین بودجه

تهران ما موضوع افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۹۸ را پیگیری کرد.

خبر خوش رئیس سازمان بهزیستی به مددجویان/ واریز مستمری به محض تامین بودجه

افزایش مستمری مددجویان بهزیستی/سازمان بهزیستی: به محض تامین بودجه افزایش مستمری به حساب مددجویان واریز می‌شودبه گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، تعدادی از مددجویان سازمان بهزیستی با ارسال پیامک از زمان افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش این سازمان در سال جاری سوال کرده بودند.

یکی از مددجویان سازمان بهزیستی با ارسال پیامی گفت: «از شما درخواست دارم که درمورد افزایش حقوق ما معلولان از مسئولان بهزیستی بپرسید. چرا به وعده ای که دادند عمل نمی‌کنند؟»

وی گفت: «قرار بود حقوق ما 3 تا 5 برابر افزایش یابد، ولی یک ریال هم افزایش نیافته است. پارسال هم مسئولان قول دادند سال آینده یعنی امسال حقوق ما به اندازه یک ماه حقوق یک کارگر باشد؛ پس چی شد؟ چرا به وعده‌ای که می دهند عمل نمی‌کنند؟ لطفا پیگیری کنید چرا به قولی که می دهند عمل نمی‌کنند.»

پاسخ سازمان بهزیستی 

داریوش بیات نژاد مدیرکل بهزیستی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: سازمان بهزیستی به دنبال افزایش مستمری‌هاست و هر چه قدر هم پرداختی‌ها افزایش پیدا کند باز هم کم است، زیرا مطالبات جامعه هدف زیاد و متنوع است.

وی افزود: به محض اینکه بودجه سازمان بهزیستی افزایش پیدا کند، افزایش مستمری مددجویان در سراسر کشور اعمال خواهد و به حساب آنها واریز می شود.

رئیس سازمان بهزیستی: به محض تامین بودجه افزایش معوقات مددجویان واریز می شود

وحید قبادی دانا، رئیس سازمان بهزیستی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با افزایش 20 درصدی مستمری مددجویان تحت پوشش بهزیستی در سال 98 اظهار کرد: از محل اعتبارات سازمان بهزیستی افزایش 20 درصدی از شهریور ماه در کارت مددجویان واریز شد، البته این مبلغ بسیار ناچیز است.

وی گفت: با حمایت دولت و کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی امیدواریم از محل هدفمند کردن یارانه‌ها بتوانیم بودجه خوبی دریافت کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: علت تاخیر در واریز افزایش مستمری به حساب مددجویان، مذاکره با دولت است و ما به دنبال این هستیم که بالاترین افزایش مستمری را از محل هدفمندسازی یارانه‌ها از دولت دریافت کنیم.

قبادی دانا در رابطه با زمان واریز معوقات مستمری سال 98 مددجویان گفت: در صورت تامین اعتبار بلافصله و ظرف کمتر از 24 ساعت معوقات به حساب مددجویان واریز می‌شود.

وی افزود: در سال 97 کل مبلغ واریزی به حساب یک میلیون و 50 هزار خانواده مددجو از سوی سازمان بهزیستی 1700 میلیارد تومان بود که این مبلغ در سال 98 به 2769 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است که 1060 میلیارد افزایش را نشان می‌دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان