امروزه چیلی یا فلفل تند، تنها ادویه محبوب آمریکای جنوبی، هند، آسیای جنوب شرقی یا جنوب ایران نیست بلکه در تمام دنیا طرفدارانی بیشمار دارد.
خوردن فلفلهای تند یا چیلی اما بیشتر با این پرسش همراه است که آیا تندی برای سلامتی مفید است یا نه.
در واقع مصرف به اندازه فلفل چیلی قرمز یا جالاپینو سبز و تند که تندی خود را از مادهای به نام کاپسایسین یا کاپسیچین دارند، فواید زیادی برای سلامتی دارد و حتی مصرف خشک و پودر شده آن که به پودر پاپریکا معروف است نه تنها کاربرد ادویهای که کاربرد دارویی دارد.
راهنمای تغذیهای فلفل چیلی قرمز
فلفل تند یا چیلی قرمز اگر به اندازه خورده شود، به دلیل دارا بودن کارتنوئید کاپسایسین که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، برای بدن خوب هم هست.