شنیسل ماهی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که شما می توانید این نوع غذای دریایی را در منزل به راحتی بپزید. در طرز تهیه شنیسل ماهی از آرد سوخاری و روغن استفاده می شود همچنین برای خوش طعم کردن این غذای فرنگی از ادویه های مخصوص می توانید استفاده کنید.
شنیسل به غذای گوشتی نظیر شنیسل مرغ، شنیسل ماهی و شنیسل مرغ با پنیر پیتزا گفته می شود که به کمک آرد سوخاری و در روغن زیاد تهیه می شود همچنین می توانید این غذای خوشمزه را در فر نیز تهیه نمایید.
مواد لازم
- نان ذرت تورتیلا : 8 قطعه
- فلیه ماهی تیلاپیا : 650 گرم
- روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به مقدار لازم
- فلفل پاپریکا : 1.5 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز : دو قاشق چایخوری
- نمک : یک تا نصف قاشق چایخوری
- پودر پیاز : 3/4 قاشق چایخوری
- پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ بزرگ : دو عدد
- آرد گندم : نصف پیمانه
طرز تهیه شنیسل ماهی خوشمزه در منزل
برای تهیه شنیسل ماهی ابتدا ماهی ها را تمیز نمایید و آن ها را برش بزنید.
نان تورتیلا و پاپریکا و پودر فلفل قرمز و پودر سیر و نمک را درون غذاسازی که تیغه فلزی دارد بریزید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شنیسل ماهی مخلوط نان تورتیلا را درون ظرفی مناسب بریزید سپس آرد را در ظرفی جداگانه ریخته و تخم مرغ را هم درون ظرفی مناسب بشکنید و آن را به کمک چنگال به خوبی هم بزنید.
کف سینی مناسبی را فویل آلومینیومی بکشید سپس روی فیله های ماهی 1/4 قاشق چایخوری نمک بریزید و فیله ماهی را درون آرد بغلطانید سپس آن را تکان دهید تا آرد اضافی اش بریزید.
سپس ماهی را درون تخم مرغ بغطانید.
در مرحله آخر نیز فیله ماهی را درون پودر سوخاری قرار دهید و مراحل ذکر شده را برای همه فیله های ماهی تکرار نمایید.
فیله ها را درون سینی بچینید و سینی را در یخچال قرار دهید تا در نزدیک سرو ماهی ها را سرخ کنید.
درون تابه ای مناسب مقدار زیادی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا روغن داغ شود سپس یک طرف فیله ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه درون روغن سرخ کنید تا قهوه ای مایل به طلایی شوند و فیله را بچرخانید تا طرف دیگر آن سرخ شود و این کار را برای همه فیله های ماهی تکرار نمایید.
شنیسل ماهی را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن را به همراه سبزیجات تازه و لیموترش میل کنید.
نکات طلایی برای پخت بهتر شنیسل ماهی
- در صورت عدم دسترسی به نان تورتیلا می توانید از پودر سوخاری یا چیپس تورتیلا استفاده نمایید.
- برای طرز تهیه شنیسل ماهی می توانید خمیر داخل نان فانتزی را درآورید و آن را خشک نمایید سپس خمیر را پودر کنید و از آن به جای پودر سوخاری استفاده نمایید.
- فیله های ماهی بهتر است وزنی کمتر از 200 گرم داشته باشد و اگر فیله ماهی تیلاپیا وزنی بیشتر از این مقدار داشت می توانید آن را برش بزنید تا شنیسل بهتر مغز پخت شود.
- شنیسل ماهی تیلاپقبل یلا را می توانید چند ساعت قبل از سرخ شدن درون یخچال نگهداری کنید.
- اگر تمایل دارید برای طرز تهیه شنیسل، ماهی قزل آلا یا ماهی سالمون را جایگزین ماهی تیلاپیا کنید بهتر است قبل از پخت شنیسل تیغ های ماهی را به صورت کامل جدا نمایید.
- خرد کردن نان تورتیلا را تا زمانی ادامه دهید که پودر یکدستی ایجاد شود و همه ادویه ها نیز به صورت یکنواخت با نان ترکیب شوند.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با طرز تهیه شنیسل ماهی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای دریایی خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.