مایه دلمه برگ مو:
گوشت را داخل پیاز سرخ شده ریخته و به هم میزنیم تا کمی سرخ گردد و آب گوشت هم کشیده شود.
آنگاه رب گوجه فرنگی را داخل گوشت میریزیم،کمی نمک و فلفل و ادویه میزنیم،سپس سبزی را به دقت
تمیز میکنیم و میشوئیم و ریز خرد مینمائیم و سبزی را با گوشت مخلوط مینمائیم.
سپس یک پیمانه برنج را که قبلا جوشانده و آماده کرده بودیم را به این مواد اضافه میکنیم.

به برنج دلمه موقع پخت می توان یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کرد.

طرز تهیه:
برگ های مو را که باید تازه و جوان باشد انتخاب میکنیم و چوب های ته آن را میگیریم،
سپس برگها را شسته و مقداری از آن را در ته قابلمه میچینیم .

برگها را دوعدد دو عدد داخل هم قرار میدهیم به طوریکه شکاف های آن پوشیده شود، بعد کمی مایع دلمه وسط برگ میریزیم

و اطرلف برگ را روی هم میگذاریم و دلمه را محکم میپیچیم. البته باید دقت کرد که دلمه ها کوچک و ظریف پیچیده شوند بعد دلمه ها را
نزدیک هم یعنی بدون فاصله در ظرف روی برگ ها میچینیم.

سرکه و شکر و را مخلوط میکنیم و روی دلمه ها ریخته طوریکه شکاف های آن پوشیده شود.

ظرف دلمه را روی حرارت ملایم نهاد تا دلمه پخته شود. ( البته از دم کنی استفاده میکنیم تا برنج دم بکشد. )
نکته:
1-می شود به این مایع لپه پخته شده هم اضافه کرد در حود یک پیمانه.
2-می توان هنگام مخلوط کردن مواد میانی دلمه 2تا 3قاشق زرشک، آلو یا گوجه سبز هم اضافه کرد.
