توپک سیب زمینی پنیری یک پیش غذای خوش طعم و فوری

از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید. توپک‌ها را درون روغن سرخ کنید.

سرویس سبک زندگی فردا: توپک‌های سیب زمینی یکی از بهترین ایده‌ها برای درست کردن یک پیش غذای ساده، سریع و خوش طعم است. این بار برای میهمانی‌هایتان توپک‌های پنیری را امتحان کنید.این مطلب را به نقل از سیمرغ بخوانید.
 
توپک سیب زمینی پنیری
 
توپک سیب زمینی پنیری یک پیش غذای خوش طعم نیم ساعته 
 
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پخته و له شده: 2 فنجان
تخم مرغ: 1 عدد
پیاز: 1 / 2 فنجان
کالباس خرد شده: 1 / 2 فنجان
پودر سوخاری: 1 / 2 فنجان
پنیر پارمزان: 3 / 4 فنجان
روغن برای سرخ کردن

 
طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری

سیب زمینی‌ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید
 1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی‌های پخته شده مخلوط کنید
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید.
پیاز و کالباس و پنیر را اضافه کنید.
از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.
توپک‌ها را درون روغن سرخ کنید.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر