ماهان شبکه ایرانیان

پلیس اسرائیل دست به دامن مردم شد

به گزارش اسکای نیوز عربی، بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی پلیس رژیم صهیونیستی، الیعازر اشکنازی، سرباز اسرائیلی صبح روز یکشنبه منزل خود واقع در کفار سابا در شمال تل‌آویو را به مقصد پایگاه نظامی خود در جولان اشغالی سوریه ترک کرد اما تاکنون به آنجا نرسیده و در این مسیر ناپدید شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در ادامه پلیس رژیم صهیونیستی از شهروندان اسرائیلی خواست در عملیات جستجوی این سرباز گمشده به آنها کمک کنند.

رژیم صهیونیستی منطقه جولان سوریه را در جنگ سال 1967 میلادی اشغال کرده و در اقدامی که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشد، آن را به اراضی اشغالی خود ملحق کرد. در پی اقدام آمریکا برای به رسمیت شناختن حاکمیت این رژیم بر جولان در مارس گذشته، دیگر قدرت‌های جهان با این مساله مخالفت کردند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان