ماهان شبکه ایرانیان

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان وبلوچستان در گفت‎وگو با میزان خبر داد

ارسال ۵۰ گزارش از تخلفات انتخاباتی در سیستان و بلوچستان/ سوء استفاده سه نفر از مقامات اجرایی شهرستان‌ها از امکانات اداری

حمیدیان از ارسال ۵۰ گزارش از تخلفات در ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی خبر داد و گفت: برای تعدادی از این افراد پرونده تشکیل شده است.

حمیدیان معاون پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان در گفت‎وگو با خبرنگار گروه حقوقی قضایی خبرگزاری میزان از ارسال 50 گزارش از تخلفات در ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی خبر داد و گفت: برای تعدادی پرونده تشکیل شده است و به تعدادی نیز تذکرات لازم ارائه شد.

 وی ادامه داد: سوء استفاده سه نفر از مقامات اجرایی شهرستان‌ها از امکانات اداری و دیوار نویسی از جمله این تخلفات است.

حمیدیان تاکید کرد: با توجه به این که چندین مورد اطلاع رسانی و هشدار در این خصوص که تاکنون انجام شده است، در صورت مشاهده تخلفات و سوء استفاده از اموال عمومی تا مهلت باقیمانده به انتخابات، با افراد متخلف به شدت برخورد خواهد شد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان