ماهان شبکه ایرانیان

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

افزایش ۳۰ درصدی سالمندان کشور تا سال ۲۰۵۰

یک کارشناس حوزه سالمندی گفت: در سال ۲۰۵۰، ۳۰ درصد جمعیت کشور سالمند خواهد بود.

افزایش 30 درصدی سالمندان کشور تا سال 2050

افزیش 30 درصدی سالمندان کشدر تا سال 2050محسن سلیمان نژاد رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور و کارشناس حوزه سالمندی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره صحبت‌های برخی از کارشناسان مبنی بر سونامی سالمندی در کشور تا سال 1420 اظهار کرد: براساس تعریف سازمان بهداشت جهانی افراد بالای 60 سال سالمند محسوب می‌شوند و البته سن سالمندی در کشور‌های پیشرفته 65 سال است.

وی افزود: براساس تعریف سازمان بهداشت جهانی در سال 2050 تعداد سالمندان کشور به 30 درصد می‌رسد و وضعیتی شبیه به کشور ژاپن پیدا می‌کنیم.

سلیمان نژاد با بیان اینکه در 30 سال آینده از هر سه نفر، یک نفر سالمند خواهد بود، اظهار کرد: در 10 سال آینده 14 درصد جمعیت کشور سالمند می شوند.

این کارشناس حوزه سالمندی بیان کرد: در حال حاضر تعداد سالمندان بسیاری از کشور‌های آسیایی از تعداد سالمندان 10 سال آینده کشور ما بیشتر است.

سلیمان نژاد گفت: به دلیل افزایش میزان تولد در دهه 60 و کاهش مرگ و میر در دهه‌های اخیر به سرعت به سمت سالمندی می‌رویم.

وی افزود: در حال حاضر رشد جمعیت در کشور 1.2 دهم و رشد سالمندی 3.8 دهم است و این اعداد نشان می‌دهد که کشور به سرعت به سمت سالمندی پیش می‌رود و متاسفانه هیچ برنامه‌ای برای سالمندی جامعه در آینده نداریم.

این کارشناس حوزه سالمندی بیان کرد:کشور باید با اصلاح قوانین، در نظر گرفتن بیمه‌های مراقبتی و اشتغال سالمندی برای یک جمعیت سالمند آماده شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان