کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

برترین‌ها: این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

کیک شیره ی انگور

مواد لازم:

  • آرد سفید: 1 و 1/2 پیمانه
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • شیره انگور: 3/4 پیمانه
  • روغن مایع: 1/2 پیمانه
  • شیر: 1/4 پیمانه
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری

کیک شیره ی انگور

کیک شیره ی انگور

طرز تهیه:

1. برای تهیه این کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها که بهتره به دمای اتاق رسیده باشن رو همراه وانیل با همزن میزنیم تا تقریبا پف کنه و کرم رنگ بشه.

کیک شیره ی انگور

2. حالا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.

کیک شیره ی انگور

3. بعد نوبت به اضافه کردن شیره‌ی انگوره. باز هم مواد رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشن.

کیک شیره ی انگور

4. حالا آرد و بیکینگ پودر که با هم الک کردیم رو در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.

کیک شیره ی انگور

5. خیلی آروم و به کمک قاشق یا لیسک آرد رو با مایه مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. از هم زدن زیادی باید خوداری کنیم.

کیک شیره ی انگور

6. حالا مایه کیک رو داخل قالبی که کفش رو چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم. بهتره تا 1/3 قالب خالی باشه تا در حین پخت و پف کردن، مایه کیک سرریز نشه.

کیک شیره ی انگور

7. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه تنظیم کردیم میذاریم تا بپزه.

کیک شیره ی انگور

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان