ماهان شبکه ایرانیان

دانستنی‌های حقوقی؛

آیا اموال همسر و فرزندان به دلیل بدهی شوهر یا پدر مصادره می‌شوند؟

در دعاوی مالی که باید پولی از طرفی دریافت شود این سوال وجود دارد که آیا از اموال خانواده فرد بدهکار برای پرداخت بدهی‌های او استفاده می‌شود یا آنها نقشی ندارند.

آیا اموال همسر و فرزندان به دلیل بدهی شوهر یا پدر مصادره می‌شوند؟

دانستنی حقوقی/به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از موضوعاتی که در دعاوی حقوقی باید یه آن توجه داشت این است که آیا درصورت کلاهبرداری کرد می‌توان اموال همسر و فرزندش را به دلیل بدهی او مصادره کرد؟

این موضوع را ماده 1 قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی توضبح داده است و بر اساس آن هر فردی به موجب حکم دادگاه به رد هر نوع مالی به دیگری محکوم شود و از اجرای حکم خودداری کند، درصورتی که عین مال وجود داشته باشد آن مال أخذ می‌شود و به طرف مقابل تسلیم می‌شود.

توقیف مال کلاهبردار برای پرداخت بدهی‌ها

اما در صورتی که رد عین مال ممکن نباشد اموال فرد خاطی توقیف می‌شود و از فروش آن بدهیهایش پرداخت می‌شود.

از سویی دیگر دادگاه صادرکننده رای وظیفه دارد به تقاضای شاکی و از طریق پیش بینی شده در این قانون و به هر صورتی که قانونی باشد باید اموال فرد خاطی را شناسایی و توقیف گند.

بر اساس قانونی توقیف و برداشت از اموال دیگران امکان پذیر نیست، اما پرداخت دین از سوی فرد دیگری اگر به خواست و اراده او باشد مشکلی ندارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان