در این بخش از مجله آرگا قصد داریم تا شما را با طرز تهیه خوراک بادمجان آشنا سازیم. خوراک بادمجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی می باشد که امروزه کدبانوهای منزل آن را برای اعضای خانواده خود تهیه می کنند این غذای لذیذ و خوش طعم را می توانید به عنوان یک غذای کامل در هنگام ناهار و شام در نظر بگیرید.
طرز تهیه خوراک بادمجان در منزل
امروزه در اغلب منازل از بادمجان استفاده های فراوانی می شود. می توانید خوراک بادمجان را در برنامه غذایی خود جایگزین کنید. تهیه خوراک بادمجان کار چندان دشواری نمی باشد فقط کمی نیاز به صبر و حوصله شما دارد تا بتوانید غذای بی نظیر و دل چسب برای خانواده تان تهیه نمایید.
بادمجان علاوه بر خوشمزگی و طعم بی نظیرش از خواصی همچون رفع یبوست و سرطان جلوگیری می کند.
این غذای لذیذ و شگفت انگیز دارای تنوع زیادی می باشد از جمله کشک بادمجان، قیمه بادمجان و … که می توانید آن را با سلیقه خود در سفره رنگین خود جای دهید.
خوراک بادمجان از موادی نظیر فلفل دلمه، هویج، پیاز، گوجه و ادویه جات تهیه می شود این غذای سنتی و ایرانی را می توانید در مدت زمان یک ساعت در حرارت کم آماده و سرو نمایید.
خوراک بادمجان غذایی محبوب و پرطرفدار می باشد که علاوه بر سادگی از طعمی بی نظیر و خوشمزه ای برخوردار است این غذا برای افرادی که گیاه خوار هستند بسیار مناسب می باشد.
برای ادامه در سایت آشپزی آرگا ما را تا پایان طرز تهیه خوراک بادمجان همراهی نمایید و از نکات آشپزی که گفته می شود توجه و دقت لازم را داشته باشید تا بتوانید غذای دل چسب و فوق العاده برای خانواده تان تهیه نمایید.
مواد اولیه برای خوراک بادمجان :
- فلفل دلمه: 2 عدد
- هویج: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- گوجه: 3 عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
دستور تهیه :
برای طرز تهیه خوراک بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و خرد نمایید سپس تابه ای مناسب را انتخاب کنید و روی شعله بگذارید و به مقدار لازم روغن داخل تابه ریخته و بادمجان های خرد شده خود را داخل تابه ریخته و به خوبی آنها را سرخ و تفت دهید در صورت لزوم دوباره روغن داخل تابه بریزید تا بادمجان ها به کف تابه نچسبد.
سپس فلفل دلمه و پیاز را ریز نمایید و هویج خود را هم رنده کنید و در تابه ای دیگر موادی نظیر فلفل دلمه و هویج و پیاز خود را تفت دهید هنگامی که خوب از حالت خامی درآمدند و طلایی رنگ شدند موادتان را به بادمجان هایی که سرخ کردید اضافه نموده و به خوبی آن ها را مخلوط نمایید
در مرحله پایانی گوجه ها را به صورت نگینی درآورید و همراه با فلفل و نمک روی موادتان بیفزایید آن گاه به مدت زمان یک ساعت اجازه دهید تا خوراک بادمجانتان آماده شود البته هر 10 الی 15 دقیقه به غذایتان سر بزنید هنگام آماده شدن این غذای لذیذ می توانید آن را با نان یا سبزی میل نمایید. نوش جان
نکات آشپزی :
- سعی کنید از بادمجان هایی استفاده کنید که علاوه بر کشیده بودن آن از پوستی سیاه و درخشنده برخوردار باشد.
- اگر بادمجان ها را در کیسه فریرز بگذارید و آن ها را در یخچال نگهداری کنید برای چند روز خواص خود را از دست نمی دهد.
- اگر بادمجانی تلخ دارید آنها را پوست و از وسط ریز ریز نمایید و در یک سینی بگذارید و مقداری نمک روی بادمجان ها بریزید و در زیر نور آفتاب قرار دهید سپس بادمجان ها را بشویید و در خوراک بادمجان یا هر نوع غذای دیگری می توانید استفاده نمایید.
ضمن سپاس و همراهی شما عزیزان در بخش آشپزی مجله آرگا با طرز تهیه خوراک بادمجان امیدواریم که نهایت استفاده و لذت را برده باشید تا بتوانید با فرا گرفتن نحوه پخت این خوراک بادمجان، غذایی لذیذ برای خانواده تان تهیه نمایید.