صمغ های طبیعی و انواع آن

صمغ های طبیعی پلی ساکاریدهای با منشا طبیعی هستند که حتی در غلظت های کوچک باعث افزایش زیاد ویسکوزیته محلول می شوند. آنها اکثراً صمغ های گیاه شناسی هستند که در عناصر چوبی گیاهان یا در پوشش های بذر یافت می شوند.

صمغ های طبیعی و انواع آن

صمغ های طبیعی پلی ساکاریدهای با منشا طبیعی هستند که حتی در غلظت های کوچک باعث افزایش زیاد ویسکوزیته محلول می شوند. آنها اکثراً صمغ های گیاه شناسی هستند که در عناصر چوبی گیاهان یا در پوشش های بذر یافت می شوند. آنها در صنایع غذایی به عنوان مواد ضخیم کننده ، ژل کننده ها ، امولسیون کننده ها و تثبیت کننده ها مورد استفاده قرار می گیرند و در صنایع دیگر به عنوان چسب ، مواد اتصال دهنده ، مهار کننده های کریستال ، مواد پاک کننده ، مواد محصور کننده ، تثبیت کننده کف و غیره استفاده می شوند.

اگرچه صمغ های طبیعی و مشتقات آن به طور گسترده ای در فرم های دوز دارویی مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از آنها به عنوان مواد پلیمری قابل تجزیه تجزیه پذیر برای ارائه عوامل فعال کننده زیستی توسط مواد مصنوعی مختل شده است. این پلی ساکاریدهای طبیعی نسبت به پلیمرهای مصنوعی دارای مزایایی هستند. به دلیل اینکه آنها غیر سمی هستند ، ارزان تر و آزادانه در دسترس هستند.

صمغ های طبیعی نیز می توانند برای داشتن مواد مناسب برای سیستم های ارسال دارو اصلاح شوند و بنابراین می توانند با مواد تحریک پذیر تجزیز پذیر مصنوعی موجود در بازار رقابت کنند. در این بررسی ، تحولات اخیر در زمینه صمغ های طبیعی و مشتقات آنها به عنوان حامل انتشار پایدار دارو مورد بررسی قرار گرفته است.

 

انواع صمغ های طبیعی

صمغ های طبیعی را می توان با توجه به منشاء آنها طبقه بندی کرد. آنها هم چنین می توانند به عنوان پلیمرهای بدون بار یا یونی (پلی الکترولیت) طبقه بندی شوند. مثالها شامل (با کد افزودنی مواد غذایی شماره E):

صمغ های طبیعی حاصل از جلبک دریایی:
پلی الکترولیتها:
 آگار آگار (E406)
آلژنیک اسید (E400) و آلژینات سدیم (E401)
کاراگینان (E407)

صمغ های طبیعی حاصل از منابع گیاه شناسی غیر دریایی:
پلی الکترولیتها:
صمغ عربی (E414) ، از شیره درختان اقاقیا
صمغ قتی ، از شیره درختان آنوگیوس
صمغ tragacanth (E413) ، از شیره درختچه Astragalus
صمغ کارایا (E416) ، از شیره درختان استرکولیا
بدون هزینه:
صمغ گوارگام (E412) ، از دانه های گوار
صمغ لوبیای ملخ (E410) ، از دانه های درخت خرچنگ است
بتا گلوکان ، از سبوس جو دوسر یا جو
صمغ دمار ، از شیره درختان Dipterocarpaceae
گلوکومنان (E425) ، از گیاه کنژاک
پوسته های بذر Psyllium ، از گیاه Plantago
صمغ تارا (E417) ، از دانه های درخت تارا است

صمغ های طبیعی تولید شده توسط تخمیر باکتری ها:
پلی الکترولیتها:
آدامس گلان (E418)
بدون هزینه:
صمغ زانتان گام (E415)

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان