برترینها: لازانیا رو همه دوست دارن اما معمولا بیشترمون لازانیا رو با گوشت یا کالباس درست میکنیم و کمتر شده که از انواع گوشت داخلش استفاده نکنیم. ولی در این مطلب طرز تهیه لازانیا با اسفناج رو براتون میذاریم که با اینکه گوشت نداره خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است. پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنین.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540147r.jpeg)
مواد لازم به ازای هر 5 ورق لازانیا
- اسفناج خرد شده: 4 پیمانه
- سیر رنده شده: 1/2 قاشق چایخوری
- پیاز داغ: 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: 3 عدد
- کره: 20 گرم
- رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان: 1 الی 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا:به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540170n.jpeg)
![لازانیا اسفناج لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540191w.jpeg)
طرز تهیه
برای تهیه این لازانیا کافیه تا ابتدا اسفناج رو بپزیم پس داخل یه قابلمه میریزیمش و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا بپزه و آب اضافیش بره.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540249g.jpeg)
وقتی اسفناج پخت بهش سیر رنده شده و به مقدار کافی نمک اضافه میکنیم.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540274z.jpeg)
اسفناج رو با سیر کمی تفت میدیم تا مزه هاشون به خورد هم بره. دیگه اسفناج حاضره.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540291v.jpeg)
حالا باید سس گوجه ی لازانیا رو حاضر کنیم. پس کره، پیاز داغ، مقداری نمک و رب رو داخل ماهیتابه میریزیم و با هم تفت میدیم تا رب کمی سرخ بشه.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540307e.jpeg)
بعد گوجه فرنگی هایی که پوره شون رو کردیم رو به مواد اضافه میکنیم.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540338j.jpeg)
حالا مواد رو باز با هم تفت میدیم تا گوجه ها کمی بپزن. دیگه سس هم حاضره و باید لازانیا رو داخل ظرف بچینیم.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540354t.jpeg)
کف ظرف مورد نظرمون رو چرب میکینیم و بعد یک ورق لازانیا رو کف ظرف میذاریم.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540369o.jpeg)
حالا مقداری از سس رو روی ورق پخش میکنیم.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540401h.jpeg)
بعد اسفناج پخته میذاریم.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540416d.jpeg)
حالا نوبت اضافه کردن کمی پنیر پارمزانه، مراحل رو همینطور ادامه میدیم تا تمام ورق هارو روی هم بچینیم.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540447i.jpeg)
در نهایت روی مواد رو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540463r.jpeg)
حالا ظرف رو برای مدت سه ربع تا یک ساعت داخل فر میذاریم تا خوب بپزه و پنج دقیقه نهایی هم گریل رو روشن میکنیم تا روی لازانیا برشته بشه.
![لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! لازانیا اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/28/1521540479a.jpeg)