ماهان شبکه ایرانیان

طرد شدن نوه امپراتور بخاطر ازدواج با یک پسر کارگر+ تصاویر

نوه امپراتور ژاپن به دلیل ازدواج با پسری کارگر از خاندان امپراتوری این کشور کنار گذاشته شد.

باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل: شاهدخت "ماکو"، نوه آکی‌هیتو امپراتور ژاپن، به دلیل ازدواج با پسری 25 ساله که به عنوان یک کارگر ساحلی مشغول خدمت‌رسانی به گردشگران است، عنوان امپراتوری خود را از دست داد.

 
این دو یکدیگر را 5 سال پیش در رستورانی در توکیو ملاقات کردند و آشنایی آن‌ها به ازدواج ختم شد. پسر جوان یک ماجراجوی عاشق اقیانوس است و به گفته شاهدخت ماکو، می‌تواند اسکی کند، ویولن بنوازد و آشپزی کند! هر دو جوان در دانشگاه بین‌المللی توکیو تحصیل کرده‌اند.

 
زنان در خاندان امپراتوری ژاپن هرگز نمی‌توانند بر تخت قدرت بنشینند؛ بنابر این شاهدخت ماکو فقط امتیاز استفاده از مزایای خاندان پادشاهی را داشت. پس از امپراتور آکی‌هیتو، عموی شاهدخت ماکو، و پس از وی پدر و برادر کوچک ماکو در صف رسیدن به مقام امپراتوری ژاپن هستند.
 
 امپراتور ژاپن هم‌اکنون 83 سال دارد و سال گذشته اعلام کرد در حال فراهم کردن مقدمات کناره‌گیری از قدرت است.
 

 

 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان