برترینها: خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانهها پیدا میشود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذاهای دیگر سرو میشود. به جای اینکه از خیارشورهای شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم:
- خیار: به میزان لازم
- سیر: 3 حبه
- ترخون:چند ساقه
- سرکه: 1/2 لیوان
- نمک: به ازای هر لیوان آب 1 قاشق غذاخوری
- آب جوشیده سرد: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. خیار را کاملا شسته داخل شیشههای سسی بزرگ میریزیم. بعد بقیه مواد را در شیشه میاندازیم.
3. در اخر آب جوشیده خنک را با سرکه و نمک روی خیارهای داخل شیشه میریزیم سپس درب شیشه را محکم میبندیم.
4. در این مرحله ظرفها را داخل قابلمه بزرگی قرار داده و داخل قابلمه را به ارتفاع سه چهارم شیشهها پر از آب میکنیم و با شعله متوسط اجازه میدهیم تا آب به جوش بیاید.
5. هر زمان که رنگ خیارها به رنگ خیارشور تغییر پیدا کرد (تقریبا 15 دقیقه)، زیر شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم شیشهها در همان آب خنک شوند.
6. شیشه خنک شده را به مدت 1 شب در یخچال نگهداری کنید و پس از آن خیارشور یک روزه شما آماده است. نوش جان!
نکته:
- دقت کنید که شعله گاز را خیلی زیاد نکنید و یا شیشهها را یکدفعه در آب جوش قرار ندهید چون باعث شکستن ظرف میشود.