ماهان شبکه ایرانیان

مدیرعامل شرکت واحد‌ اتوبوسرانی شهر تهران در جمع خبرنگاران:

روزانه ۳ اتوبوس به فیلتر جذب دوده مجهز می‌شوند

سنندجی با اشاره به نصب فیلتر دوده بر روی ۵۰ اتوبوس ۲ کابین شهری گفت: می‌توانیم روزانه بر روی ۳ اتوبوس فیلتر جذب دوده نصب کنیم.

روزانه 3 اتوبوس به فیلتر جذب دوده مجهز می‌شوند

روزانه 3 اتوبوس مجهز به فیلتر دوده می‌شوندبه گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت واحد‌ اتوبوسرانی شهر تهران صبح امروز در حاشیه نصب 50 فیلتر جذب دوده بر روی اتوبوس‌های 2 کابین شهری گفت: در صورتی که اعتبارات لازم برای این کار افزایش یابد، آنگاه می‌توانیم بر روی 800 اتوبوس این فیلتر‌ها را نصب کنیم.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه می‌توانیم روزانه بر روی 3 اتوبوس‌ فیلتر دوده نصب کنیم، گفت: در این صورت می‌توانیم تا پایان سال بر روی همه اتوبوس‌های بی آر تی فیلتر جاذب دوده نصب کنیم.

او با بیان اینکه شرکت تولید کننده اتوبوس‌های 2 کابین کار نصب این فیلترها را بر روی اتوبوس‌ها انجام می‌دهد، گفت: در این مرحله فقط 50 فیلتر دوده بر اساس تکنولوژی جدید که عمر نامحدودی هم دارند بر روی اتوبوس‌های 2 کابین ساخته شده توسط شرکت اسنا خودرو نصب می‌شود و ما هم تلاش می‌کنیم تا با همکاری یکدیگر همه اتوبوس‌ها مجهز به فیلتر جذب دوده شوند.

سنندجی با بیان اینکه فیلتر‌های نصب شده تا حد زیادی می‌توانند گاز‌های خارج شده از اگزوز اتوبوس‌ها را جذب کنند، اظهار کرد: زیر 80 درصد دود اتوبوس‌ها جذب فیلتر‌ها می‌شود.


بیشتر بخوانید: ایرادات پلیس به طرح ترافیک جدید سطحی و غیرکارشناسی است/ لزوم تجهیز همه خودرو‌های دیزلی به فیلتر جذب دوده


همچنین مهدی مرسلی مدیر عامل شرکت اسنا خودرو به خبرنگاران گفت: از آنجایی که شرکت اسنا خودرو خودش تولید کننده بخشی از اتوبوس‌های 2 کابین بی آر تی است و بر موضوعات فنی این اتوبوس‌ها اشراف دارد، لذا از ما تقاضا شد که کار نصب فیلترها را هم خودمان انجام دهیم.

مدیر عامل شرکت اسنا خودرو افزود: این فیلتر‌ها کاملا با اتوبوس‌های 2 کابین مطابقت دارند و به صورت هوشمند طراحی شده‌اند.

مرسلی با بیان اینکه این فیلتر‌ها دارای گارانتی هستند، گفت: طراحی این فیلتر‌ها به شکلی است که حتی اگر اتوبوس‌ها دارای روغن سوزی باشند تا حد زیادی جلوی انتشار مواد آلاینده را می‌گیرند.

همچنین امید بی‌نظیر مدیر فروش شرکت اسنا خودرو گفت: فیلتر‌هایی که بر روی اتوبوس‌های بی آر تی نصب می‌شوند تا 80 درصد آلاینده‌های خروجی را جذب می‌کنند و میزان آلاینده‌ها را به طرز قابل قبولی کاهش می‌دهند.

او با بیان اینکه این فیلتر‌ها بومی نبوده و ما فقط کار نصب آن‌ها را انجام می‌دهیم، تصریح کرد: برای یک تا 2 هزار اتوبوس می‌توانیم فیلتر جذب دوده نصب کنیم که در حال حاضر فقط بر روی اتوبوس‌های 2 کابین این کار را انجام می‌دهیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان