ستاره ؛ سرویس آشپزی - یکی از زیباییهای آشپزی، هنر زیبای سفرهآرایی است. سفره آرایی خود شامل بخش میوهآرایی و سبزیآرایی میشود که هر یک از آنها جزو چشمنوازترین هنرهای تجسمی محسوب میشوند و البته به وسایل مخصوص و مهارت زیاد نیاز دارد.
از این میوهها و سبزیجات آراسته شده، برای تزیین سفره عقد، سفره افطار، سفره شب یلدا، میز نامزدی و ... استفاده میشود. معمولا برای سبزی آرایی از سبزیجات و صیفیجات سفت و محکم استفاده میشود تا بتوان به راحتی آنها را در دست گرفته و روی آنها حکاکی نمود. یکی از بهترین سبزیجات برای اینکار شلغم، لبو، پیاز و هویج هستند که میتوان با استفاده از ابزار مخصوص، صرف وقت و کمی زمان حکاکیهای بسیار ناب و زیبایی روی آنها پیاده کرد و از این سبزیجات تزیینشده در سفرههای مختلف بهره برد.
در ادامه قصد داریم با نزدیکشدن به زیباترین و بلندترین شب سال یعنی شب یلدا،انواع
تزیین لبو به شکل گل رز را همراه با ویدیوی آموزشی به شما آموزش دهیم تا بتوانید در تزیینات یلدای امسال از آنها بهره ببرید و سفرهای زیبا و خاص پهن کنید و مهمانان خود راخیره کنید.
آموزش تزیین لبو به شکل گل رز
- برای تزیین لبو یه شکل گل رز ابتدا باید لبو را شسته و آن را آبپز کنید.
- سپس پوست آن را بگیرید و به صورت ورقهای نازک برش بزنید.
- روی هر یک از ورقهها از مرکز به سمت بیرون یک برش بزنید.
- یک تکه از لبو را به صورت مکعب کوچک برش داده و آن را به عنوان مرکز گل سر یک خلال دندان نصب کنید.
- حالا از کوچکترین برش شروع کنید به نصب کردن گلبرگها؛ به این ترتیب که از پایین خلال دندان ورقههای کوچک را داخل خلال کنید تا به روقههای بزرگتر برسید.
- حدود 8-9 ورقه از برش لبو را به سیخ بکشید تا گل رز شما شکل بگیرد.
- میتوانید از این رز لبو در کنار سایر سبزیجات و برای تزیین سالادهای مختلف استفاده کنید.
آلبوم تزیین لبو ویژه شب یلدا
آلبوم تزیین لبو ویژه شب یلدا