ماهان شبکه ایرانیان

۱۰۴۸خودرویی که ترخیص نشد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، یک ماه قبل بود که خبر آمد 1048 خودروی دپو شده در گمرک ترخیص می‌شوند؛ خودروهایی که پروانه گمرکی‌شان را گرفته بودند اما موفق به دریافت مجوز ترخیصشان در زمان مقرر نشدند. از همان زمان پیگیر چگونگی و زمان ترخیص این خودروها که گفته می‌شود متعلق به شرکت خودرویی «ک» هستند، بودیم.

بعد از گذشت بیش از یک ماه، حالا مشخص شده که هنوز خودروها در گمرکات کشور هستند و خبر ترخیص شدنشان آن چنان موج خبری ایجاد کرده بود که حالا ترخیص نشدنشان چندان به چشم نمی‌آید.

رییس کل گمرک ایران درباره وضعیت این خودروها اعلام کرد: این خودروها در زمان مقرر اظهار شده‌اند و حقوق و عوارضشان پرداخت شده است، اما نتوانستند مجوزها را در زمان مقرر دریافت کنند که البته اکنون این مجوزها نیز دریافت شده است.

«مهدی میراشرفی» با بیان اینکه خودروهای مذکور هنوز ترخیص نشده‌اند، ادامه داد: گمرک، بانک مرکزی و وزارت صنعت دنبال آن هستند که این خودروها را با ظرفیت‌های موجود در قوانین ترخیص کنند.

وی پیشتر نیز گفته بود که از حدود 13 هزار خودروی دپو شده در پارکینگ‌های گمرک، حدود هشت هزار خودرو ترخیص شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان