برترینها: کرپ یکی از صبحونههای دلچسب فرانسویه که از قضا خیلی خوشمزه و باب طبع ما ایرانی هاست. کرپ میتونه ساده یا با انواع طعمها و میوهها سرو بشه در این مطلب طرز تهیه رول کرپ با انار رو براتون گذاشتم و حالا که زمستونه و انار هم فراوون خوبه که تستش کنیم.
مواد لازم
- شیر: 2 پیمانه
- آرد سفید: 1 پیمانه
- تخممرغ: 1 عدد
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- خامه: به مقدار لازم
- انار: به مقدار لازم
- کره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. برای تهیه این رول خوشمزه باید اول مایه کرپ رو درست کنیم پس تخممرغ، شکر و وانیل رو داخل یه کاسه میریزیم.
2. مواد رو با یه همزن دستی در حد مخلوط شدن میزنیم.
3. شیر رو اضافه کرده و باز مواد رو مخلوط میکنیم.
4. حالا نمک رو اضافه کرده و آرد رو هم در طی دو مرحله اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه.
5. بعد کف یک ماهیتابه نچسب رو با مقدار خیلی کمی کره چرب کرده و یک لایه نازک از مایه کرپ داخل ماهیتابه میریزیم.
6. اجازه میدیم تا کرپ خودش رو بگیره.
7. بعد برش میگردونیم تا دو طرفش طلایی بشه و حالا کرپمون حاضره.
8. کافیه تا بعد سرد شدن کرپ سطحش رو با خامه بپوشونیم و روش رو دونه انار بریزیم.
9. حالا به آرومی کرپ رو رول میکنیم.
10. رول کرپ خوشمزه ما حاضره و میتونیم به هر شکلی دوست داریم تزیینش کرده و سروش کنیم.