وبسایت غذالند: ساندویچ مرغ در واقع یکی از سالمترین انواع ساندویچ است که به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد. ساندویچ مرغ مکزیکی نوعی از همین ساندویچهای خوشمزه و سالم است.
گوشت مرغ، یکی از مهمترین مواد غذایی محسوب میشود که سرشار از پروتئینهای مختلف است. تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز می باشد. براساس مطالعات انجام شده، غذاهایی مثل گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند میتوانند از بیماریهای مغزی از قبیل آلزایمر جلوگیری کنند.
بیشتر افرادی که گیاه خوار نیستند ادعا میکنند مرغ جز اصلی غذاهای روزانه آنها است! این گوشت همه کاره، میتواند به صد روش مختلف طبخ شود، پس هیچ وقت از خوردن آن خسته نمیشوید. مرغ حاوی مواد مغذی زیاد است. میتوانید آن را برای لاغر شدن انتخاب کرده و بهتر از مواد مغذی آن، استفاده کنید. افرادی که می خواهند مقدار چربی غذای شان را کم کنند، می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه می باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.
موارد پیشنهادی در رابطه با گوشت مرغ:
قبل از مصرف برای خوش طعم شدن و ترد شدن آن را در آبلیمو و یا ماست بخوانید و سعی کنید در دمایی سردتر از دمای اتاق نگهداری کنید.
مصرف مرغ منجمد و مرغ گرم هیچ تفاوتی ندارد و فقط افراد باید از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز کنند، زیرا آنتی بیوتیکها و چربیها در این قسمتها ذخیره میشوند که برای بدن بسیار خطرناک است.
اگر موارد بهداشتی آن را رعایت نکنید به بیماریهای خطرناکی مبتلا میشوید پس بعد از تماس با گوشت مرغ خام دستهای خود را با آب و صابون بشویید.
ساندویچ مرغ مکزیکی یک ساندویچ بدون استخوان و بدون پوست است که با سینه مرغ، و چاشنی تهیه میشود. برای این ساندویچ معمولاً از سس تنوری به عنوان چاشنی استفاده میشود، اما در سالهای اخیر استفاده از سس خردل و سس مایونز نیز محبوبیت پیدا کرده است. در طی سال در این ساندویچ خوشمزهی مکزیکی از گوجه فرنگی و کاهو نیز استفاده میشود.
مکزیکیها اولین تهیه کنندگان این ساندویچ بسیار خوشمزه میباشند که به همین دلیل به آن ساندویچ مکزیکی میگویند، اما پس از آن به سر تا سر جهان برده شد و با افزودن مواد جدیدی همانند انواع پنیر سوئیسی، آمریکایی، چدار، پرولون و پپر جک به این ساندویچِ بیکن شکلهای تازهای از آن مورد استفاده قرار گرفت. در ادامه با یکی از روشهای پخت این ساندویچ آشنا میشویم.
نکات
مرغ را میتوانید به دو روش در نان استفاده کنید به این صورت که آن را پخته و به قطعات کوچک تبدیل کنید و در نان بگذارید و یا آن را پس از پخت ریش ریش کرده و استفاده کنید.
میتوان آن را با نان همبرگر یا انواع نانهای فانتزی مصرف کرد.
از انواع دیگر ساندویچ میتوان به: نان ذرت با هات داگ، ساندویچ گوشت ایتالیایی، ساندویچ میگو، ساندویچ گوشت و ساندویچ رست بیف اشاره کرد.
مواد لازم
- سینه مرغ:1 عدد
- ران مرغ: 2 عدد
- ترکیب سبزیجات (هویج، ذرت، نخود فرنگی): 4 قاشق سوپ خوری
- قارچ: 4 عدد
- فلفل دلمهای: 1عدد
- پیاز: 1عدد
- کره: به میزان لازم
- سس مایونز: به میزان لازم
- ماست: به میزان لازم
- آبلیمو: به میزان دلخواه
- نمک: به میزان دلخواه
- فلفل: به میزان دلخواه
- زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
- پنیرا پروسس یا پنیر چدار: به میزان دلخواه
طرز تهیه
1. ابتدا سینه و ران مرغ را خرد کنید.
2. مرغها را به همراه کره درون تابه بیندازید و آنها را روی حرارت کمی تفت دهید.
3. مقداری آب به همراه زعفران دم کرده را درون آنها بریزید و حرارت را کم کنید.
4. درب تابه را بگذارید تا مرغها کاملا پخته شوند.
5. پیازهایتان را خرد کنید و آنها را درون یک تابه دیگر بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید.
6. تکههای مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمهای نگینی شده به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفلها نرم شوند.
7. در مرحله بعدی قارچها را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه سبزیجات دیگر به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
8. سس مایونز، ماست و آبلیمو را درون یک ظرف بریزید به طوری که سس مایونز رقیق شود.
9. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در نهایت سس تهیه شده را روی مواد بریزید.
10. بعد از اینکه سس کاملا به مواد جذب شد آنها را از روی حرارت بردارید.
11. مواد را روی نان بگذارید پنیر را روی آن قرار دهید و داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید.