مجید فراهانی در گفتوگو با ایسنا، در حاشیه بازدید از مدرسه کودکان اوتیسم گفت: بسیاری از شهروندان ما آگاهی در رابطه با بیماری اوتیسم ندارند تا بدانند چگونه باید رفتار کنند و خانوادههایی که چنین فرزندانی دارند باید بدانند در حوزه آموزش و درمان چگونه باید رفتار کنند. از این رو وجود مراکز فرهنگی، آموزشی و خدماتی که چنین آموزشهایی ارائه کنند بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه در شهر تهران حدود 10 هزار نفر مبتلایان به اوتیسم شناسایی شدهاند در حالی که تعداد مدارس برای این افراد بسیار کم است گفت: به همین دلیل تعداد زیادی از کسانی که چنین فرزندانی هستند کودکان خود را به مدرسه نمی فرستند و این امر، بیماری کودکان را تشدید می کند و سبب می شود کودکان اوتیسمی در بزرگسالی با مشکلات بسیاری مواجه خواهند شد.
فراهانی با اشاره به تجربه کشورهای همسایه عنوان کرد: مدیریت شهری یکی از کشورهای اطراف، مراکزی برای توانمندسازی معلولین داشت، مدیریت شهری یکپارچه به همین معنا است. تصور می کنم اگر بخواهیم به ارائه خدمات ورود داشته باشیم نیازمند این هستیم که فعالیت منطقه 2 را ادامه بدهیم و جای تشکر دارد که در این منطقه بحث پارک و فضاهای دیگر در این منطقه راه اندازی شد و لازم است در پهنه های دیگر تهران این اقدامات را توسعه بدهیم.
عضو شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت تابلو ها و فضاهای تبلیغاتی برای آگاهی سازی استفاده کرد. همچنین با برنامه ریزی میتوان از ظرفیت فضای ورزشی سود جست و با مناسب سازی به کودکان اوتیسمی خدمات ارائه بدهیم.
رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران با بیان اینکه همچنین ارائه خدمات گردشگری به این افراد کمک کننده است و شهرداری تهران در بودجه کمکهایی به آموزش پرورش می کند و اگر این بودجه جهت دهی شود و بخشی از آن به تقویت مراکز اوتیسمی اختصاص پیدا کند می تواند اقدامات موثری باشد گفت: مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی باید در این زمینه فعال شود. در مجموعه شهر تهران شرکتهای مختلفی فعالیت میتوان بسیاری از شرکتها را قانع کرد تا در امر مسئولیت اجتماعی فعال باشند و بخشی از درآمد خود را برای خدمات رسانی به امور عام المنفعه اختصاص دهند.