ماهان شبکه ایرانیان

بارش پراکنده برف در تهران پیش‌بینی می‌شود

تهران - ایرنا - هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از بعدازظهر امروز دوشنبه تا صبح فردا با نفوذ موجی نسبتا ضعیف افزایش ابر و در ساعات شب در ارتفاعات گاهی بارش پراکنده برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

بارش پراکنده برف در تهران پیش‌بینی می‌شود

به گزارش ایرنا، بر اساس بررسی داده ها و نقشه های پیش یابی روز دوشنبه هواشناسی تهران، طی پنج روز آینده در مناطق شهری پرتردد استان غبار محلی و کاهش نسبی کیفیت هوا خواهیم داشت.

همچنین به تناوب با بروز ناپایداری های جزیی و وزش باد ملایم در بعضی ساعات(از جمله امشب و عصر سه شنبه) تهویه موقت صورت می گیرد و انباشت شدید آلاینده ها انتظار نمی رود.

بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روزهای دوشنبه (8 و 1)، سه شنبه ( 8 و 0 )، چهارشنبه (9 و 1)، پنجشنبه(8 و 0) و جمعه(7 و 1-) درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.

بر اساس این گزارش، ورامین با 9 درجه و فیروزکوه – امین آباد با منفی 13 درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان طی 24 ساعت گذشته بودند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان