شیر عسلی یکی از نوشیدنی های گرم و پرطرفدار است که به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل کنید، این نوشیدنی در دنیا با دو نام condensed milk و sweetened condensed milk شناخته می شود.
![روش تهیه شیر عسلی](/Upload/Public/Content/Images/1398/10/25/1552460621w.jpeg)
مواد لازم
- شیر : دو لیوان
- کره : 25 گرم
- شکر : نصف لیوان
طرز تهیه شیر عسلی با طعم عالی
در روش تهیه شیر عسلی ابتدا شیر و شکر را داخل تابه ای بزرگ و نچسب بریزید سپس زیر حرارت را شعله پخش کن قرار دهید و به صورت مرتب شیر و شکر را هم بزنید تا به خوبی شکر داخل شیر حل شود.
دقت داشته باشید که شیر نجوشد بنابراین در صورتی که شیر به مرحله جوش برسد حرارت کم کنید و مرتب هم بزنید تا شیر ته نگیرد.
به مدت نیم ساعت تا یک ساعت مخلوط را هم بزنید تا حجم شیر کم و غلظت آن مانند عسل شود و پس از نصف شدن شیر به آن کره اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا کره کاملا آب شود و شیر عسلی آماده شده یکدست شود.
در مرحله آخر از طرز تهیه شیر عسلی پس از کشدار شدن شیر عسلی حرارت را خاموش کرده و نوشیدنی را داخل ظرف مورد نظر بریزید، نوش جان.
![دستور تهیه شیر عسلی](/Upload/Public/Content/Images/1398/10/25/1552460637s.jpeg)
نکات تکمیلی :
- در صورتی که متوجه شدید شیر عسلی ته گرفته بلافاصله آن را داخل ظرف دیگری خالی کنید.
- بهتر است از ظرف بزرگی برای تهیه شیر عسلی استفاده کنید تا این نوشیدنی خیلی زود آماده شود.
- اگر با وجود اینکه شیر عسلی را خیلی زیاد به هم زدید اما باز هم حالت دانه دانه به خود گرفت می توانید داخل میکسر قرار دهید.
- در زمان هم زدن دقت داشته باشید اطراف شکرک زده وارد ظرف نشود زیرا داخل یخچال امکان دارد شیر عسلی شکرک بزند.
![طرز تهیه شیر عسلی با طعم عالی](/Upload/Public/Content/Images/1398/10/25/1552460652b.jpeg)
در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی بیشتر با طرز تهیه شیر نارگیل، طرز تهیه شیر انبه و طرز تهیه شیر پسته بر روی لینک کلیک نمایید.