شما عزیزان در این مقاله با نحوه پخت مرغ با روشی تازه آشنا خواهید شد. با خوردن مرغ زغالی طعم بسیار متفاوت و دلچسبی را تجربه خواهید کرد. پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را در یکی از وعده های اصلی تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
برای درست کردن مرغ روش های متفاوتی وجود دارد. از جمله محبوب ترین این روش های تهیه مرغ کنتاکی، مرغ کنجدی و مرغ سرخ کرده می باشد. که اغلب خانواده های ایرانی تهیه این غذاها را می پسندند.
آشنایی با طرز تهیه مرغ ذغالی
گوشت مرغ به دلیل چربی کمی که دارد می تواند برای افراد دارای رژیم غذایی انتخاب مناسبی باشد. این خوراکی مغذی و سالم در تمام رده های سنی محبوب و پر طرفدار بوده و به راحتی نیز تهیه می گردد. مرغ را می توان به صورت آب پز، سرخ شده، گریل شده ، کبابی و … مورد مصرف قرار داد. در این مقاله با طعم متفاوتی از مرغ آشنا خواهید شد. مرغ زغالی عطر و طعم خاصی خواهد داشت و ارزش این را دارد که یکبار آن را امتحان کنید.
مواد لازم
- مرغ: یک عدد
- سس مایونز: به مقدار نیاز برای مزه دار کردن
- زغال: چند تکه
- پیاز: دو عدد
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: نصف استکان
دستور پخت
1.برای شروع اول مرغ را تکه تکه کنید سپس اجازه دهید تا به همراه دو لیوان آب و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه خوب بپزد.
2. بعد از اینکه پختن مرغ، پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. (در این حین می توانید ذغال ها را نیز روشن کنید)
3. در ظرفی زعفران دمکرده را به همراه سس مایونز با یک لیوان آب مخلوط نمایید تا سس خوشرنگی حاصل شود.
4. در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ ذغالی, این سس را به پیاز سرخ شده اضافه کنید بعد از چند دقیقه تکه های مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید درب ظرف را ببندید و صبر کنید تا سس به خورد مرغ برود و غلظت پیدا کند.
5. بعد از چند دقیقه درب ظرف را بردارید و وسط ظرف کاسه ای قرار داده بعد ذغالهای داغ شده را داخل فویلی درون این کاسه بگذارید و روی ذغالها کمی روغن یا سس بریزید تا دود کند سپس درب ظرف را بسته تا دود ذغال به خورد مرغ برود. بعد شعله را خاموش کنید.
6. مرحله پایانی؛ مرغ ذغالی خوشمزه و خوش طعم آماده شد. می توانید آن را با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی تزئین کنید.