ماهان شبکه ایرانیان

سارق حرفه ای زورگیر جنوب تهران دستگیر شد

رئیس کلانتری ۱۵۱ یافت آباد از دستگیری سارق زورگیر با ۳۰ فقره سرقت در جنوب تهران خبر داد .

سارق حرفه ای زورگیر جنوب تهران دستگیر شد

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ "حمیدرضا موسوی" رئیس کلانتری 151 یافت آباد گفت: اواخر هفته گذشته یکی از شهروندان با حضور در کلانتری 151 جنت آباد اعلام کرد که قصد خروج از درب آپارتمانش را داشته که ناگهان جوانی قوی هیکل با هل دادن او به داخل خانه و با زور دو کپسول گاز را سرقت کرده و سپس پا به فرار گذاشته است.

وی افزود: با توجه به افزایش این نوع سرقت‌ها به این شیوه، تیمی از ماموران عملیات کلانتری برای شناسایی و دستگیری سارق وارد عمل شدند که در تحقیقات میدانی و از تصاویر به دست آمده سرنخ‌های مهمی در اختیار ماموران قرار گرفت.

رئیس کلانتری 151 یافت آباد ادامه داد: ماموران با اطلاعات به دست آمده مخفیگاه این سارق را در منطقه یافت آباد ردیابی و با هماهنگی مقام قضائی وی را دستگیر کردند.
سرهنگ موسوی با اشاره به اینکه این سارق که 8 بار به خاطر سرقت به شیوه قلدری دستگیر شده است پس از دستگیری به 30 فقره سرقت به این شیوه اعتراف کرد ادامه داد: 26 تن از شاکیان پرونده نیز شناسایی و در ملاقات حضور با سارق او را شناسایی کردند.

وی گفت: متهم 37 ساله که بار‌ها از سوی کلانتری‌های جنوب تهران دستگیر شده است در اعترافاتش عنوان کرد با زور وارد ساختمان‌ها می‌شده و دوچرخه، موتور سیکلت و لوازم داخل انباری و پارکینگ ساختمان‌ها را سرقت می‌کرده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان