بررسی جداول مراکز آمار نشان داد

جزییات نرخ تورم اقلام خوراکی در دی‌ماه/ گروه سبزیجات با ۴.۲درصد کاهش در صدر

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، مرکز آمار در پایان هر ماه نرخ تورم 12 قلم از خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را اعلام می‌کند. بررسی جداول آماری نشان می‌دهد که نرخ تورم ماهیانه خوراکی‌های و آشامیدنی‌ها 0.4 درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است.

این در حالی است که نرخ تورم سالیانه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در دی‌ماه 52.4 درصد است.

همچنین براساس جداول مراکز آمار، گوشت قرمز و گوشت ماکیان در دی ماه 1.9 درصد و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آنها 1.5 درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است.

نرخ تورم میوه و خشکبار در دی ماه نسبت به آذرماه سه درصد افزایش قیمت داشت. قند، شکر و شیرینی‌ها در این دوره 0.8 درصد، ماهی‌ها و صدف داران و شیر، پنیر و تخم مرغ 0.8 درصد و روغن‌ها و چربی‌ها 0.2 درصد افزایش قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت در بین اقلام خوراکی مربوط به میوه و خشکبار بوده که در دی‌ماه نسبت به ماه قبل سه درصد افزایش قیمت داشته است.

2

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان