ماهان شبکه ایرانیان

بازیگر سینما در بیمارستان بستری شد! +عکس

دیدار مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت به همراه صفا آقاجانی در بیمارستان لاله تهران حضور یافتند و با داریوش اسدزاده دیدار کردند. این هنرمند بعد از مراسم بزرگداشتش در دوشنبه هفته گذشته، به علت کسالت و برای انجام یک عمل جراحی در بیمارستان لاله تهران بستری شد.

هنر آنلاین: دیدار مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت به همراه صفا آقاجانی در بیمارستان لاله تهران حضور یافتند و با داریوش اسدزاده دیدار کردند. این هنرمند بعد از مراسم بزرگداشتش در دوشنبه هفته گذشته، به علت کسالت و برای انجام یک عمل  جراحی در بیمارستان لاله تهران بستری شد.
 بازیگر سینما در بیمارستان

اسدزاده در این دیدار گفت: شب سخت من دیشب و گذر از عمل جراحی بود که شکر خدا گذشت و هم اکنون خوب هستم و به زودی ترخیص خواهم شد.

استاد اسدزاده با اشاره به صحبت های وزیر ارشاد برای ارتقای جایگاه موسسه هنرمندان پیشکسوت و تبدیل آن به یک  بنیاد ملی ، ضمن قدردانی از این فکر و اندیشه مهم ، اظهار امیدواری کرد که این حرف ها در زمانی کوتاه قابلیت اجرا پیدا کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان