طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی

در این مطلب با طرز تهیه ترشی هندوانه آشنا خواهید شد که امیدواریم با توجه به نکات و مراحل ذکر شده بتوانید ترشی خوش طعمی را در منزل تهیه نمایید.

طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی

ترشی چاشنی خوشمزه ای است که در کنار بیشتر غذاها سرو می شود و به کمک انواع سبزیجات و میوه ها می توان ترشی های خوش طعمی را در منزل تهیه کرد. ترشی هندوانه از انواع ترشیجات بی نظیر و خوش طعم می باشد و شما می توانید برای تهیه این نوع ترشی از ترکیب هندوانه و آب و نمک و شکر و سرکه سفید و چوب دارچین و میخک استفاده نمایید.

ترشی لبو و ترشی زرشک و ترشی سیب و ترشی هندوانه از انواع روش ها برای تهیه ترشی می باشند و اغلب این نوع ترشی ها برای فصل پاییز و زمستان تهیه می شوند.

طرز تهیه ترشی هندوانه

مواد لازم

  • هندوانه : 4.5 کیلوگرم
  • آب : 6 پیمانه
  • شکر : 3.5 پیمانه
  • نمک ترشی : 1/3 پیمانه
  • سرکه سفید : 1 و 1/2 پیمانه
  • آب سرد : 1 و 1/2 پیمانه
  • چوب دارچین خرد شده : 35 سانت
  • میخک : 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی هندوانه با ساده ترین روش

ابتدا رویه سبز پوست هندوانه را جدا نمایید.

کندن پوست هندوانه

سپس بخش اصلی میوه که صورتی رنگ است را هم جدا کنید و همه قسمت های اضافه روی پوست را تمیز و جدا نمایید تا لایه ای سفید رنگ باقی بماند سپس این لایه سفید رنگ را به صورت مربع های 3 سانتی برش بزنید تا 9 پیمانه برش هندوانه داشته باشید.

برش زدن هندوانه

برش های هندوانه را درون ظرفی مناسب بریزید سپس درون ظرفی دیگر 6 پیمانه آب و نمک ترشی را با یکدیگر ترکیب نمایید و مخلوط این مواد را روی پوست های هندوانه بریزید و ترکیب مواد ترشی را به مدت 24 ساعت در مکانی مناسب قرار دهید.

ترشی هندوانه خوشمزه

بعد از مدت زمان ذکر شده مخلوط پوست هندوانه را درون آبکش بریزید و با کمک آب سرد آن را بشویید و اجازه دهید تا آب آن ها گرفته شود و خشک شوند سپس برش های پوست هندوانه را درون قابلمه بریزید و آب سرد را روی آن ها بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس درب قابلمه را روی آن قرار دهید و به مدت 25 دقیقه صبر کنید تا مواد ترشی پخته شوند.

در این مرحله از طرز تهیه ترشی هندوانه باید شیره را تهیه نمایید. درون قابلمه ای مناسب شکر و سرکه و 1.5 پیمانه آب بریزید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس چوب دارچین و میخک را درون آن قرار دهید و مواد را درون آبکش بریزید و آب آن را نگهدارید سپس آب صاف شده را درون همان قابلمه بریزید و پوست های هندوانه را به قابلمه ترکیب شیره بیفزایید و اجازه دهید تا مواد ترشی بجوشند. حرارت گاز را کم نمایید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و به مدت 30 دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا مواد پخته شوند و پوست آن ها شفاف و بی رنگ گردد.

ترشی هندوانه خوشمزه

پوست های شفاف هندوانه و شیره را درون شیشه ای تمیز و استرلیزه بریزید توجه داشته باشید که باید حدود یک سانت از بالای شیشه را خالی بگذارید سپس درب شیشه را به صورت محکم ببندید و شیشه را به مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار دهید سپس شیشه ترشی را در گوشه ای مناسب قرار دهید تا خنک شود.

دستور تهیه ترشی هندوانه

در این آموزش دستور تهیه ترشی هندوانه را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این ترشی بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان