ماهان شبکه ایرانیان

ماکرون: فرانسه تنها قدرت هسته‌ای اروپا است

خبرگزاری فارس: «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز جمعه گفت، تعداد کلاهک‌های اتمی این کشور به زیر 300 عدد رسیده است.

به نوشته پایگاه «دیفنس بلاگ»، ماکرون در جمع فارغ‌التحصلان دانشکده افسری پاریس گفت ملت‌های اروپایی نباید در قبال رقابت‌های تسلیحاتی هسته‌ای «تماشاچی باقی بمانند» و بر اهمیت «دستورکار کنترل تسلیحاتی بین‌المللی» تأکید کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه گفت: «اروپایی‌ها باید به‌صورت جمعی بفهمند که در غیاب یک چارچوب قانونی ممکن است با رقابت‌های تسلیحاتی جدید حتی از نوع هسته‌ای روبرو شوند».

ماکرون همچنین گفت، کاهش تعداد کلاهک‌های هسته‌ای به زیر 300 عدد، «این مشروعیت را به فرانسه می‌دهد که از دیگر قدرت‌های هسته‌ای بخواهد در راستای خلع سلاح جهانی اقداماتی محکم را انجام دهند».

وی با اشاره به این‌که اکنون با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، فرانسه تنها قدرت هسته‌ای اروپا است، پیشنهاد کرد بودجه‌ای 37 میلیارد دلاری به نوسازی قابلیت‌های هسته‌ای این کشور اختصاص داده شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان