در دنیای پر سرعت امروزی، تقریبا همه وجوه حیات بشر دستخوش تحولات بزرگی شده تا او را به سمت سهولت هر چه بیشتر زندگی و جا نماندن از قافله تکنولوژی سوق دهد. فناوری های تولید شده توسط انسان ها تلاش دارند تا سلامت، آسایش و آسانی بیشتری به زندگی فرد ارائه دهند. از جمله می توان به حذف مواد غذایی مضر و جایگزینی آن با نمونه ها ارگانیک اشاره کرد.
در این راستا می توان به مضرات مصرف بیش از اندازه ی گوشت قرمز و به دنبال آن تولید نوعی گوشت قرمز در محیط آزمایشگاهی اشاره داشت که برای تولید آن نه تنها هیچ نوع حیوانی قربانی نمی گردد، بلکه عناصر غیر لازم و آسیب رساننده ی گوشت نیز از آن حذف می شوند. لازم به یادآوری است که این نوع گوشت با انواعی که گیاهخوارها مصرف می کنند و از سویا یا توفو تهیه می شود فرق داشته و دقیقا از خود حیوانات گرفته می شود و کاملا واقعی است.
برای آشنایی با چنین مواردی که گویا از آینده به زندگی کنونی ما راه یافته اند در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
حباب های آب خوراکی که به زودی جایگزین بطری های پلاستیکی می شوند
این حباب ها Ooho! نام دارند و از جلبک قهوه ای و کلسیم کلرید درست شده و خوراکی، بهداشتی و تجزیه پذیر است. برخلاف بطری های پلاستیکی، این حباب در عرض 4 تا 6 هفته بدون ایجاد هر نوع آسیب مخربی به محیط زیست، به طور کامل تجزیه شده و از بین می رود.
بستنی بادام و زغال سیاه
این بستنی سیاه که ظاهر فوق العاده جذابی دارد، دل هزاران نفر را ربوده و در حال حاضر در شهر لس آنجلس عرضه می شود.
قهوه های بی رنگ که از تغییر رنگ دندان های شما پیشگیری می کنند
Clear Coffee که به اختصار CLR CFF نوشته می شود در واقع نخستین نوشیدنی قهوه بی رنگ در جهان به شمار می رود که از تمامی مزایا و تاثیرات قهوه برخوردار است، با این تفاوت که کالری کمتری داشته و دندان های فرد را نیز سفید نگه می دارد.
لازم است اشاره کنیم که قهوه بی رنگ، حاوی هیچ گونه طعم دهنده، شیرین کننده یا ماده نگهدارنده ای نیست و یک بطری قهوه کاملا طبیعی و اصیل به شمار می رود.
برگرهای کاملا گیاهی با طعم واقعی گوشت
در تولید این برگرها از هیچ گونه گوشتی استفاده نشده اما طعم و مزه ای همانند گوشت دارد و طرفداران بسیاری هم در میان مردم پیدا کرده است.
لقمه های واقعا بزرگ سلامتی از هاوایی
Poke نام غذایی از جزایر هاوایی است که در واقع یک لقمه بزرگ حاوی ماهی خام، سبزیجات و میوه است. البته این غذا در صورت درخواست مشتری، درون کاسه هم سرو می شود. پوک در حال حاضر در کالیفرنیا و نیویورک عرضه می شود و یک غذای کاملا سالم و بدون نیاز به پخت به شمار می رود.
نان های بنفش که هضم راحت تری دارند
نان های بنفش توسط دانشمندان دانشگاه ملی سنگاپور در دست تولید هستند و هنوز به مرحله عرضه نرسیده اند. این نان 20 درصد کندتر از نان های سفید هضم می شوند و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان استخراج شده از برنج سیاه هستند. دلیل رنگ این نان ها هم استفاده از عصاره برنج سیاه اعلام شده است.
پرورش گوشت در محیط آزمایشگاهی
در سال 2013 نخستین برگر های-تِک با هزینه ای حدود 325 هزار دلار تولید شد. گوشت این برگر در محیط آزمایشگاهی و با بهره گیری از بافت های گوشت گاو تهیه شده است و برای تهیه آن دیگر لازم به کشتن حیوانات نخواهد بود. از آن جا که روند تولید این گوشت کشت داده شده بسیار بالاست، دانشمندان به دنبال یافتن روشی نوین و گزینه های جایگزین برای کاهش هزنیه ها هستند.
بطری های همیشه در دسترس غذا
شعار کمپانی تولید کننده بطری های غذای همراه، Soylent این است: «غذا برای رهایی شما». برای کسانی که مشغله فراوانی داشته اما برایشان مهم است که غذای سالم صرف کنند، این بسته بندی های قابل حمل گزینه های بسیار مناسبی خواهند بود.
پودر پروتئین برای داشتن خواب راحت
بی خوابی و بد خوابی یکی از بدترین دردهای دنیا به شمار می رود که روی زندگی عادی افراد نیز تاثیرات منفی فراوانی دارد. به همین خاطر، کمپانی پروتئین خواب، نوعی پودر پروتئین حاوی 8 گرم پروتئین گیاهی و دیگر مواد مغذی تولید کرده که با حل کردن آن در آب و نوشیدنش، بدن آرام و ریلکس شده و می تواند خواب راحتی برای فرد به دنبال داشته باشد.
پنیرهایی که در مقابل چشمان شما آب می شوند
راکلت نوعی غذای خوشمزه سوئیسی است که از محبوبیت جهانی برخوردار است. جذابیت این غذا در این است که در زمان سرو، پنیر درون بشقاب شما آب می شود. برای این منظور از کاردک های داغ بهره می گیرند.