ماهان شبکه ایرانیان

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران مطرح کرد؛

ناکارآمدی دوربین‌های ثبت تخلف فاقد کد جریمه

شهیدزاده گفت: تعدادی دوربین ثبت تخلف تهیه شده، اما چون کد جریمه به آن‌ها تعلق نگرفته به صورت ناکارآمد درآمده‌اند.

ناکارآمدی دوربین‌های ثبت تخلف فاقد کد جریمه

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین شهید زاده مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در چهل و سومین جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا که صبح امروز (چهارشنبه 30 بهمن ماه) در سازمان محیط زیست برگزار شد، اظهار کرد: ارتباط شهرداری تهران با پلیس راهور بسیار خوب است و مشکلات حداقلی که وجود دارد توسط ناجا حل خواهد شد.

او افزود: یکی از این مشکلات به روند تخصیص کد تخلف و جریمه به دوربین‌ها مربوط می‌شود.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: تعدادی دوربین ثبت تخلف تهیه شده، اما چون کد جریمه به آن‌ها تعلق نگرفته به صورت ناکارآمد درآمده است.

شهید زاده تصریح کرد: ما به اطلاعاتی به غیر از شماره خودرو نیاز داریم، زیرا ممکن است به دلیل شرایط هوا اعلام شود که خودرو‌هایی که کاربریشان فلان است، اجازه تردد ندارند؛ البته این قابلیت را نداریم و به اطلاعات شخصی افراد نیز نیاز نداریم.

او درخصوص بودجه گفت: بودجه همان بودجه، اما توان پایین است.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران عنوان کرد: تعدادی از خودرو‌هایی که جریمه می‌شوند پیامک دریافت نمی‌کنند، در حالی که قرار بود تمامی اشخاصی که خودرو آن‌ها جریمه می‌شود، پیامک دریافت کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان