ماهان شبکه ایرانیان

سردار ظهیری خبر داد؛

عامل احتکار ۵۰۰ هزار ماسک در شرق تهران دستگیر شد/ همسر متهم تبعه چین است

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از کشف یک محموله ماسک احتکار شده در منطقه گلبرگ تهران خبر داد.

عامل احتکار 500 هزار ماسک در شرق تهران دستگیر شد/ همسر متهم تبعه چین است

سردار کیوان ظهیری رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: دیشب اهالی منطقه گلبرگ در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اعلام کردند که فردی در مقابل پارکینگ منزلش در حال خالی کردن بسته‌های ماسک پزشکی است که با توجه به حساسیت موضوع تیمی از مأموران کلانتری 147 گلبرگ همراه با رئیس کلانتری در محل حاضر شدند.

وی افزود: مأموران با حضور در محل و بررسی موضوع متوجه شدند که متهم 250 جعبه که بر روی آن‌ها کلمه «نفس» نوشته شده بود را داخل پارکینگ خانه‌اش قرار داده است.

سردار ظهیری با بیان اینکه متهم پس از مشاهده حضور مأموران درب خانه را به روی پلیس باز نکرد، گفت: پس از هماهنگی با مقام قضایی و حضور یک کلیدساز در محل، درب ورودی ساختمان باز شد و مأموران تعداد 500 هزار ماسک پزشکی احتکار شده در انباری این ساختمان را کشف کردند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با بیان اینکه همسر متهم نیز تبعه چین است، گفت: متهم دستگیر شد و در تحقیقات مشخص شد وی این تعداد ماسک را از یک کارخانه تولیدی در منطقه بومهن خریداری و احتکار کرده تا آن‌ها را در زمان مناسبی با قیمت بالا به فروش رساند.

وی افزود: با اعلام این خبر دادستان منطقه و بازپرس تعزیرات در محل حاضر شدند و پس از اقدامات ابتدایی، ماسک‌ها توسط تیمی از دانشگاه علوم پزشکی بین داروخانه‌های همان منطقه توزیع شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان