ماهان شبکه ایرانیان

گوشت گوسفند کیلویی ۱۲۵هزار تومان شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از میزان، علی اصغر ملکی درباره افزایش قیمت گوشت قرمز اظهار کرد: علت افزایش قیمت گوشت قرمز، نخریدن آلایش‌های دامی چه از نظر خوراکی و غیر خوراکی است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی افزود: پوست دام‌ها به دلیل بسته شدن مرزها و قطع صادرات به دلیل بیماری کرونا دباغان از خرید آن خودداری می‌کنند همچنین جگر نیز به دلیل ترس ناشی از کرونا و کم شدن مشتری، جگرسراها اقدام به خرید این آلایش نمی‌کنند همچنین قیمت کله پاچه نیز به دلیل نبود مشتری کاهش یافته که این موارد بر روی قیمت گوشت قرمز تاثیرگذار است.

وی گفت: قیمت جگر که طی روزهای گذشته 120 هزار تومان بود اکنون 60 هزار تومان مشتری ندارد همچنین قیمت کله پاچه از 80 هزار تومان به 40 هزار تومان کاهش یافته است.

ملکی با بیان اینکه عرضه دام نیز کاهش یافته است، بیان کرد: بارندگی‌ها ترددها را تحت تاثیر قرار داده هم حمل و نقل کند شده و هم موجب افزایش کرایه‌ها شده است که دامداران را با مشکل مواجه کرده و به همین دلایل عرضه دام در میادین به مشکل خورده است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی خاطرنشان کرد: طی روزهای گذشته قیمت‌هایی اعلام شد که مورد قبول نبود و اجحاف در حق مصرف کننده بود.

وی افزود: در حال حاضر هر کیلوگرم شقه بدون دنبه گوسفندی با قیمت 110 تا 115 هزار تومان به واحد صنفی عرضه می‌شود و واحدهای صنفی آن را با سود 10 درصدی عرضه می‌کنند.

ملکی درباره اطلاعیه سازمان حمایت مبنی بر اینکه عرضه گوشت با قیمت بیش از 90 هزار تومان تخلف است، گفت: این قیمت کارشناسی نیست، زمانی که قیمت هر کیلوگرم گوسفند زنده 45 هزار تومان است نمی‌توان گوشت را با قیمت 90 هزار تومان عرضه کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان