ماهان شبکه ایرانیان

فرود عوض‌پور در گفتگو با مهر:

«شگرا» اواخر شهریور جلوی دوربین می‌رود/ فیلمبرداری در خوزستان

فرود عوض پور از ساخت فیلم سینمایی «شگرا» با موضوع اجتماعی خبر داد.

«شگرا» اواخر شهریور جلوی دوربین می‌رود/ فیلمبرداری در خوزستان

فرود عوض پور کارگردان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ساخت پروژه جدید سینمایی خود گفت: به تازگی پروانه ساخت فیلمی سینمایی به تهیه کنندگی روح الله برادری را دریافت کرده ایم که به زودی پیش تولید آن آغاز می شود.

وی با اشاره به اینکه «شگرا» نام این اثر سینمایی است، بیان کرد: البته در حال  حاضر مشغول بازنویسی فیلمنامه هستم تا هرچه سریعتر شرایط برای تولید ایجاد شود.

این کارگردان توضیح داد: «شگرا» یک اثر اجتماعی است و بخشی از اتفاقاتی را که در دوران جنگ در خوزستان رخ داده است به تصویر می کشد. البته این به آن معنا نیست که این فیلم درباره دفاع مقدس است بلکه به مسایل پیرامون جنگ می پردازد.

وی ادامه داد: فیلمبرداری این اثر سینمایی در خوزستان انجام می شود و با توجه به شرایط آب و هوایی این منطقه، فیلم اواخر شهریور ماه جلوی دوربین می رود.

کارگردان مستند «تنگی نفس» در پایان گفت: «شگرا» چهار شخصیت اصلی دارد که شامل سه خانم و یک آقا است. براساس لیست پیشنهادی من برای انتخاب بازیگر و در صورت موافقت تهیه کننده هر چهار بازیگر از افراد شناخته شده و حرفه ای خواهند بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان